Ak Partililer iftar sofrasında bir araya geldi

AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı, Şellale Düğün ve Balo Salonu’nda bir iftar yemeği düzenledi.

Ak Partililer iftar sofrasında bir araya geldi
 AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı, Şellale Düğün ve Balo Salonu’nda bir iftar yemeği düzenledi.

İftar yemeğine, Ankara Milletvekili Bülent Gedikli ve Fatih Şahin, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Cantimur,  İl Başkanı Murat Alparslan,İl Başkan Yardımcıları Doğan Çağatay ve  Mustafa Başer, MEB Müsteşarı Murat Bey Balta ve partililerin yanı sıra 350 civarında da davetli katıldı.

Dualar ve ilahiler eşliğinde oruçlar açılırken, açılış konuşmasını da İl Başkanı Murat Alparslan yaptı.

Alparslan konuşmasında Ramazan ayının önemine değinirken, “Bu iftar sofrasında hep beraber olmak, bu anlamlı zamanı hep beraber geçiriyor olmanın burada söylenecek sözlerden daha önemli olduğunu düşünüyorum. Mekanları anlamlı kılan bu mekanda bulunanlar, yaşayanlardır. Biz bugün burada, güzel mekanlarda sizler gibi dostlarla bir iftar vaktinde beraberiz. İftar, ramazan, oruç bizlerin mensup olduğu dinin ve çok köklü bir medeniyetinin tasavvurumuzun  önemli ibadetidir” dedi.

Alparslan’ın ardından konuşma yapan Bülent Gedikli ise ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. Gölbaşı İlçe Teşkilatı’nın da seçimler için var gücüyle çalıştığını bildiklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan ise katılımcıların yaklaşan Kadir Gecesi ve bayramlarını kutlarken, ak davanın ak yolcuları ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.


Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2013, 19:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER