Bahçeli: Odabaşı'ndan memnunum

MHP Lideri Bahçeli: Başkan Odabaşı ve ekibinden memnunum'

 Gölbaşı Belediyesi’nin Atatürk Sahil Parkı’nda düzenlediği toplu iftar yemeği gövde gösterisine dönüştü. MHP Lideri Bahçeli’nin de katıldığı iftar yemeğinde Atatürk Sahil Parkı davetlilerle doldu taştı.




ÇOK ŞEYLER BAŞARDIK
İftar yemeğinde açılış konuşmasını Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yaptı. Ramazan ayının öneminden bahsederek konuşmasına başlayan Odabaşı, sosyal belediyecilik ilkesyle birçok ilki gerçekleştirdiklerini söyledi.  Gölbaşı'nın Türkiye'ye örnek olduğunu dile getiren Başkan Odabaşı, "Biz Gölbaşı ailesiyiz.Aynı geleceğe umutla yürüyen nüfusu hergeçen gün büyüyen 110 bin kişilik dev bir aileyiz. Birlikte 4 yıl geçirdik. inşallah bundan sonrada ilçemizin adına mutlu bir istikbali birlikte inşaa edeceğiz. Geleceğin şehrini birlikte kuruyoruz. Çok şey yaptık ve hala yapacak çok işimiz var" şeklinde konuştu. 
Odabaşı'nın konuşması sırasında kullandığı vücud dile de dikkatleren kaçmadı. 
ODABAŞI'NDAN ÖVGÜYLE BAHSETT
İ
İftar yemeği sonrasında Gölbaşılılara seslenen Bahçeli, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve arkadaşlarının hizmetlerinden son derece memnun olduğunu ifade ederek, ‘Gölbaşı'nı güzelleştiren, yaptığı hizmetlerle,yatırımlarla Gölbaşı'nı imrenilicek bir seviyeye çıkaran değerli belediye başkanımız Yakup Odabaşı ve arkadaşlarının başarı serüvenini sürdermesini temenni ediyorum. Gölbaşı'na kabuk değiştiren, adım adımbüyümesini sağlayan, gece gündüz demeden çalışan belediyemizden çok memnunum. İnşallah sizlerin de düşüncesi böyledir" şeklinde konuştu.
Bahçeli'nin bu övgü dolu ve net sözleri MHP yeniden Odabaşı'nı aday mı gösterecek sorularını da akıllara getirdi. 
DÜZEN VE TERTİP TAM NOT ALDI
Gölbaşı Belediyesi tarafından organize edilen iftar programında Atattürk Sahil Parkı en kalabalık iftar yemeği programlarından birini yaşadı. Beklenenin çok üstünde katılımın olmasına rağmen, belediye çalışanlarının tertip ve düzeni tam not aldı. MHP Lideri Devlet Bahçeli başta olmak üzere iftar programına Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Ankara Milletvekili Zuhal Topçu, İl Başkanı Fatih Çetinkaya, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
ÜLKÜCÜLER GELENEĞİ BOZMADI 
Gündeme dair açıklamalarda da bulunan Bahçeli’ye ise vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Bir çok MHP’li Bahçeli’nin elini öpebilmek için birbiriyle yarıştı. 

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2013, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER