Gezi Parkı bitti sıra Silivri'de

Sosyal medya üzerinde yayılan bu video ile Ergenekon davasının final duruşması öncesi kalabalıkların Silivri Cezaevi'ne çekilmesi hedefleniyor.

Gezi Parkı bitti sıra Silivri'de
 İNTERNETHABER- Önce Gezi Parkı'na çağırdılar... Sonra duran adamın yanında durmaya...  Ardından Gezi Parkı'nda nikaha davet ettiler... En son da direnhamile eylemi..

Şimdi sırada ne var diyorsanız işte yanıtı...

Bundan sonra sıra 5 Ağustos'ta Silivri'de.

NEDEN Mİ?

Ergenekon davasının tutuklu sanıklarının yakınları ve ünlüler, Ergenekon'da nihai kararın verileceği 5 Ağustos'ta Silivri'de toplanma çağrısı yaptı.

Kampanya kapsamında, sanal ortamda hazırlanan '5 Ağustos'ta Perde Kapanıyor' başlık video hazırlandı. Videoda kamera karşısına geçen ünlüler ve sanık yakınları '5 Ağustos'ta onlarla birlikte eve döneceğiz' mesajı verdiler.

İşte o video...



SÜLEYMAN ÖZIŞIK 5 AĞUSTOS'TA OLAYLAR ÇIKACAK DEMİŞTİ!

İnternethaber Medya Grup Başkanı Süleyman Özışık, 30 Haziran tarihli yazısında Silivri'de tam da 5 Ağustos tarihinde ciddi olayların yaşanacağını yazmıştı. Özışık o yazısında şu iddialarda bulunmuştu:

"Oyun bitmedi

Türkiye Cumhuriyeti Devleti yeni Cumhurbaşkanı'nı veyahut yeni Başkanı'nı seçinceye kadar bu oyun devam edecek. Tıpkı 367 tartışmalarında olduğu gibi, Cumhurbaşkanı seçildikten bir gün sonra bıçak gibi kesilecek olaylar.

O zamana kadar neler yapılacak peki? 

Onu da kısaca anlatayım.

5 Ağustos ve 15 Ağustos tarihlerini bir kenara not edin.

5 Ağustos'ta tam da Levent Kırca'nın dediği gibi Silivri'ye yüzlerce can kaybı verilmesi pahasına bir operasyon yapılacak. Ergenekon sanıklarının cezalarının açıklanacağı o gün içeridekilerin dışarı çıkartılması için devletle açık açık çatışmaya girilecek. 

Bu olayın bir provasını geçtiğimiz aylarda Silivri'de yaşamıştık. Hani Muharrem İnce başta olmak üzere bazı CHP'lilerin polis ve jandarmayla girdiği çatışma halini hatırlarsınız. Bu kez çok daha korkunç bir hamle denenecek anlayacağınız."

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2013, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER