Orhan Sarıtaş'dan Müthiş Açıklama

AK Parti’nin en güçlü aday adayları arasında gösterilen Orhan Sarıtaş aday adaylığını, Kronos Otel’de gerçekleştirdiği yemekli bir basın toplantı ile kamuoyuna duyurdu.

Orhan Sarıtaş'dan Müthiş Açıklama
AK Parti’nin en güçlü aday adayları arasında gösterilen Orhan Sarıtaş aday adaylığını, Kronos Otel’de gerçekleştirdiği yemekli bir basın toplantı ile kamuoyuna duyurdu.

Geniş katılımın olduğu aday adaylığı açıklamasında Orhan Sarıtaş’ın etkili konuşması ve kürsü hitabeti dikkatlerden kaçmazken, genç siyasetçi bilgi, birikim ve deneyimlerini Gölbaşı’na hizmet için kullanmak istediğini söyledi.

Orhan Sarıtaş konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Allah bu birlik ve beraberliği daim kılsın. Bugün burada nasıl birlikteysek inşallah mart 2014’de de bu birlikteliği sağlarız. Konuşmama başlarken tek bir kelime ile başlamak istiyorum. “Hizmet etmek”. Ben hizmet eden bir aileden geliyorum. Gölbaşı’nda çabalayan ve Gölbaşı’na bir çöp koymak için uğraşan bir aileden geliyorum. Babam Mümtaz Sarıtaş burada bir dönem belediye başkanlığı yapmıştır. Hizmette bulunduğu süre boyunca Gölbaşı’nın bir çok sorununa parmak basmıştır

İÇİMDE GÖLBAŞI’NA HİZMET ETME AŞKI VAR

Bende çocukluğumdan beri babamdan feyiz  alarak,  Gölbaşı’na hizmet etme aşkı ile şuanda karşınızda bulunuyorum. Şuna inanıyorum, bir insan ilk önce kendine faydalı olmalıdır. Kendisine faydası olanın ailesine, ailesine faydası olanın da çevresine faydası olur. Bu inançla kendimi geliştirdim.

BAŞTA DA, SONDA DA OLMAYA TALİBİM

Sahip olduğum tecrübe, vizyon, deneyimle birlikte ve Gölbaşılı olmanın verdiği gururla sizlerin desteği  ve takdiri ile Yüce Allah’ın izni ile bugün burada Gölbaşı aday adaylığımı açıklıyorum. Niyet hizmet vermek olunca,  hizmet vermenin her noktasında göze almak gerekir. Ben bu kervana başta da olmaya, ortada da olmaya, sonda da olmaya talibim.

HİZMETE TALİBİM

Ben hizmet etmeye talibim. Herhangi sorununuzu sadece belediye de muhatap olarak değil, aynı zamanda çözmek için buradayım. Biz aile olarak ve yaptığımız işin aynası olarak da her zaman taşın altına elimizi koymayı bildik. İdareci vasıfları inisiyatif almayı gerektirir. İnisiyatif alamayan kimse ilerleyemez. İnisiyatif almakta tecrübe ve teknik donanım işidir. Ben bunlara sahip olduğumu düşünüyorum.

AK PARTİ BİR KİTLE PARTİSİDİR

Ak Parti bir kitle partisidir, hizmet partisidir. Cumhuriyet tarihi boyunca, yaptığı  liberal açılımlarla en önde giden partidir ve  bütün halkımıza örnek olmuştur. Bu açılımlar sadece siyasi değildir. Demokratikleşme yolunda, liberalleşme yolunda sosyolojik ve iktisadi bir çok yatırımlar Ak Parti’yi şuanda bir iktidar partisi ve kitle partisi haline getirmiştir. Çözülmesi mümkün olmayan bir çok soruna kentsel dönüşüm projeleri ile çözmüştür. Kentsel dönüşüm projeleri ile ekonomimize artı yönde katkı sağlamıştır. Bu vizyonla, inançla, toplulukla bizim merkezimde ki çarpık gelişme ile kentsel dönüşüm projesi ile olmuştur.

BEN SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM

Ben Gölbaşı’nın değişen yüzü olmaya aday adayıyım. Kaliteli hizmet, hızlı çözüm, planlı gelişme. Hiçbir vatandaşımızı belediyede cevapsız, çözümsüz, muhatapsız bırakmaya hakkımız yok. Allah’ın izniyle 2014 seçimlerini Ak Parti olarak geldiğimiz de bunları çözeceğiz.  Ben aday olurum veya olmam ama ilçe başkanımızın verecek çok var Gölbaşı’na. Aday kim olursa olsun, bir kemik halinde arkasında olmamız gerekiyor. Ben bu sözümün arkasındayım.

BASININ DEĞERİNİ BİLMEMİZ GEREKLİ

Basın mensupları Gölbaşı halkına haber servisi yapan, birebir emekle zorlukla, cefa çekerekten bu görevi ircaa eden insanlardır. Bugün nasıl burada duruyorlarsa, yarın da o şekilde olmalıdırlar. Her zaman değerlerini de bilmemiz gerekir.

KARAASLAN GÖLBAŞI İÇİN BİR KAZANÇ

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’dan da övgüyle bahseden Orhan Sarıtaş, Karaaslan Gölbaşı için bir kazanç olduğunu belirtti.

SARITAŞ’IN ADAY ADAYLIĞINDAN GURUR DUYDUM

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ise gençlerin özellikle siyasette yer alması gerektiğinin altını çizerek “Gençlere siyasette yer vermek, ustalığın şiarındandır diyen bir genel başkanın Gölbaşı’ndan böyle bir genç belediye başkan adayı adayı çıkarmasından dolayı ben Gölbaşı ilçe başkanı olarak çok onur duydum, gurur duydum.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2013, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER