Yozgatlı’lardan Başkan Odabaşı’na desti kebabı ziyafeti

Gölbaşı Yozgatlılar Derneği, birlik ve beraberliklerini pekiştirmek amacıyla düzenledikleri programa Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da katıldı.

Yozgatlı’lardan Başkan Odabaşı’na desti kebabı ziyafeti
 Gölbaşı Yozgatlılar Derneği’nin birlik ve beraberlik toplantısına katılan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na Yozgatlılar desti kebabı ziyafeti verdi.

Gölbaşı Yozgatlılar Derneği’nde birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın yanı sıra Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Melih Molla da katıldı. Misafirlere Yozgat’ın meşhur desti kebabı ikram edildi.

Toplantıda bir konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı; hemşehri dernekleriyle biraraya gelmekten her zaman büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Odabaşı, “Gölbaşı’nda yaşayan herkesin, hangi ilde doğmuş ya da büyümüş olursa olsun, Gölbaşı ailesinin bir ferdi ve üyesi olduğunu ve bu büyük ailenin gelişmesine pekişmesine katkı sağladığını belirtti.

Gölbaşı Yozgatlılar Dernek Başkanı Murat Karakurt, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na desteklerinden dolayı teşekkür etti.











Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2013, 21:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER