AK Trenin AK yolcuları meclis üyeliğine aday....

HAS Parti’nin fesih olmasının ardından AK Parti’ye katılan Gölbaşı’nın tanınmış işadamlarından Tahir Mermer ve Özcan Demir de Meclis üyeliği için başvuru dosyalarını AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaslan’a teslim ettiler.

AK Trenin AK yolcuları meclis üyeliğine aday....
 1 Kasım Cuma günü sona erecek olan aday adaylık başvurularında sona yaklaşırken AK Parti’ye müracaatlar tüm hızıyla devam ediyor. 

HAS Parti’nin fesih olmasının ardından AK Parti’ye katılan Gölbaşı’nın tanınmış işadamlarından Tahir Mermer ve Özcan Demir de Meclis üyeliği için başvuru dosyalarını AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaslan’a teslim ettiler.

Kalabalık bir ekiple İlçe Binasına gelen Demir ve Mermer, ‘Bu yarışta bizde varız’ diyerek meclis üyeliğine talip oldular.

AK PARTİ’YE GÜÇ KATTILAR

Özcan Demir ve Tahir Mermer’i İlçe binasında karşılayan İlçe Başkanı Osman Karaaslan, AK Parti’nin her geçen gün gücüne daha da güç kattığını ifade ederek, AK Parti’nin girmiş olduğu 3 seçimde oylarını artıran ilk ve tek parti olduğunu söyleyerek, “AK Partiye gönül veren AK davanın AK yolcuları olarak partimizin ve genel başkanımızın bu kutlu yolda vermiş olduğu hizmetlere bir nebzede katkımız oluyorsa bundan onur ve gururunu duyarız. Cenabı Allahımız Genel Başkanımıza başbakanımıza uzun ömürler versin ki bizlerde bu dava da uzun yıllar hizmet edelim” dedi.

AK TRENİN AK YOLCULARI

AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan konuşmasında ‘AK Parti’nin ak trenin ak yolcularını bu parti çatısı altına görmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek, “AK Parti’mize kısa bir süre önce kendini fesih ederek katılan HAS Partimizin en son ki ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, ondan önceki seçimlerde milletvekili adayı olmuş Rıza Kuyrukçu kardeşimiz bugün artık AK davanın ak trenin ak yolcuları oldu.” Şekline konuştu.

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ

Karaaslan konuşmasının sonunda ‘AK Parti demek millet demek millet demek AK Parti demek.’ İfadelerini kullanarak, “AK Parti gün geçtikçe gücüne güç katıyor. Bu parti milletin sahip çıktığı bir partidir. İnşallah bu seçimlerde AK Parti ile Gölbaşı’nda kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz” dedi.

HAYIRLI OLSUN

Meclis Üyeliği aday adaylık başvurusunda bulunan Tahir Mermer ve Özcan Demir de AK Parti içerisine hizmet etmekten onur duyduklarını belirterek, bu siyasi süreçte Gölbaşı’nın menfaatleri ve çıkarları doğrultusunda çalışmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

Yapılan konuşmaların ardından Mermer ve Demir AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’a aday adaylığı başvuru dosyalarını teslim ederek resmi başvurularını yapmış oldular.

İlçe Başkanı Osman Karaaslan Özcan Demir ve Tahir Mermer’e başarılar dileyerek hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2013, 20:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER