Fatih Duruay resmi başvurusunu yaptı

Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fatih Duruay, AK Parti'den Gölbaşı belediye başkan aday adayı oldu.

Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fatih Duruay, AK Parti'den Gölbaşı belediye başkan aday adayı oldu.

Belediye başkanlığı aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’a teslim eden Fatih Duruay Gölbaşı’nı birlikte yönetmek için yola çıktıklarını söyledi. Siyasi hayatı boyunca teşkilatlarda olduğunu kaydeden Fatih Duruay Nasip olurda aday olursak, ya da olmazsak hiç fark etmez biz yine teşkilatımızla birlikte hep beraber R.Tayyip Erdoğan’ın arkasında yürüyeceğiz. Bu da açık bir temenni ve sözdür.” dedi.

ERDOĞAN’LA GÖREV YAPMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Aday adaylığı için resmi başvurusunu kalabalık bir toplulukla yapan Duruay “Senelerce R.Tayyip Erdoğan’la aynı teşkilatta olmaktan ve birlikte çalışmaktan gurur duyuyorum. Ak Parti’nin yaptığı bir çok hizmette belediye meclis üyesi olarak bizlerde görev aldık ve bundan gurur duyduk. Ve bunu daha da genişleterek Belediye Başkanı olarak görev almakta istiyoruz. Biz şu ana kadar teşkilatımızla beraber güldük, teşkilatımızla birlikte ağladık, teşkilatımızla birlikte cefa çektik, teşkilatımızla birlikte güldük, teşkilatımızla birlikte yürüdük.” dedi.

 ADAY OLAMAZSAM SÖZ VERİYORUM!

Aday olmaması durumda çalışmalarına devam edeceğinin sözünü veren Duruay “Nasip olurda aday olursak, ya da olmazsak hiç fark etmez biz yine teşkilatımızla birlikte hep beraber R.Tayyip Erdoğan’ın arkasında yürüyeceğiz. Bu da açık bir temenni ve sözdür. Bu duygularla hepinize teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.

 AİLESİ YALNZI BIRAKMADI

Aday adaylığı dosyasını Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’a teslim eden Duruay’ı, ailesi de bu özel ve gururlu gününde yalnız bırakmadı. Tebrikleri kabul eden Fatih Duruay, daha sonra ailesi birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2013, 23:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER