Meclise kalite geliyor

Gölbaşı’nda tanınan ve AK Parti’ye gönül vermiş bir isim olan Lütfü Yılmaz da meclis üyeliği için aday adayı oldu. Ekibine ve kendine güvenen Lütfü Yılmaz, Gölbaşı ve Gölbaşı halkı için projeler üretmek adına hizmete talip oldu.

Meclise kalite geliyor
 AK Parti’de Türkiye genelinde olduğu gibi Gölbaşı’nda da genç isimler siyasetin nabzını tutacak. Yerel seçimlere aylar kala Gölbaşı’nı bir kademe daha yükseltmeye aday olan isimler başvuru dosyalarını birer birer teslim ediyor.

GÖLBAŞI’NDA AK GENÇLERİN SESİ YÜKSELİYOR

Gölbaşı’nda tanınan ve AK Parti’ye gönül vermiş bir isim olan Lütfü Yılmaz da meclis üyeliği için aday adayı oldu. Ekibine ve kendine güvenen Lütfü Yılmaz, Gölbaşı ve Gölbaşı halkı için projeler üretmek adına hizmete talip oldu.

Genç, dinamik, heyecanlı ve hizmet etme arzusu içerisinde olan Lütfü Yılmaz, AK Parti’nin bayrağını hak ettiği gibi taşımaya aday…

Gölbaşı’nın kaybedilmiş yıllarını telafi edebilmek adına var gücüyle Gölbaşı için çalışmaya ve enerjini Gölbaşı için harcamaya talip olan Yılmaz, bu siyasi yarışta ‘Ben de varım’ dedi. 

SESSİZLİK BOZULSUN…

5 yıl boyunca mecliste halkı temsil eden bazı meclis üyelerinin tek kelam bile etmediği Gölbaşı’nda, önümüzdeki meclisi oluşturacak isimlerin yine aynı kriterleri taşıyan üyelerden oluşmaması temennisi göz önünde bulundurulduğunda Lütfü Yılmaz gibi genç isimlerin bu tabuyu yıkacak ve bu sessizliği bozacak isimlerden biri olacağı düşünülüyor.

BU KERVAN YÜRÜSÜN

Başvuru dosyasını Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’a teslim eden Lütfü Yılmaz “Tutun elimizden, yürüsün bu kervan. Bu hizmet kervanından Gölbaşı da nasibini alsın” diyerek, AK Parti çatısı altında hizmet etmekten gurur duyduğunu ifade etti.

GÖLBAŞI’NIN GENÇLERE İHTİYACI VAR

Gölbaşı için hizmet etmeye aday olduğunu ifade eden Lütfü Yılmaz “Gölbaşı’nın yarınlarının gençlerle daha güzel olacağına inandığım için, bütün siyasi kadrolarda genç arkadaşların görev alması gerektiğini düşündüğüm için bende genç yaşımda belediye meclis üyesi aday adayı olmaya karar verdim. Enerjimi Gölbaşı için harcamak istiyorum” şeklinde konuştu.

BİZ AK PARTİ’NİN EVLADIYIZ

 “Biz AK partinin evladıyız” diyen Yılmaz, “Sizlerin evladıyız, sizlerin kardeşiyiz. Kendimi önce Allaha sonra siz değerli Gölbaşılı hemşerilerime emanet ediyorum. Tutun elimizden, yürüsün bu kervan. Bu hizmet kervanından Gölbaşı da nasibini alsın.”

GÖLBAŞI’NIN KAYBEDİLMİŞ YILLARI VAR

Konuşmasında Gölbaşı’nın kaybedilmiş yılları olduğuna vurgu yapan Yılmaz, “Çok hızlı çalışarak Gölbaşı’nın kaybedilmiş yıllarını telafi edeceğiz inşallah. Bizim hizmet noktasında parti olarak referansımız var. O da AK belediyecilik, AK Parti belediyeciliğidir. Başkalarının hayal ettiği yerde AK Parti belediyeciliği’nin icraatları başlar. Biz de bu hizmet kervanında bulunabilmek ve doğduğumuz büyüdüğümüz yere hizmet edebilmek için “Bizde varız” diyoruz. Başta Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hepimizin Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2013, 20:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER