Karaaslan'dan 11 yıl açıklaması

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, AK Parti´nin ilk seçim başarısı olan 3 Kasım 2002 seçimlerinin 11. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Karaaslan'dan 11 yıl açıklaması
 AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, AK Parti´nin ilk seçim başarısı olan 3 Kasım 2002 seçimlerinin 11. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Karaaslan mesajında şu sözlere yer verdi." Tam 11 yıl önce bugün, 3 Kasım 2002'de Türkiye tercihini yaptı ve AK Parti'yi tek başına iktidara getirdi. 3 Kasım 2002 seçimleri, Türkiye için  bir milat,bir devrim olmuştur. Koalisyon dönemlerine, istikrarsızlığa, güvensizliğe,  milletimiz son vermiş,"Yeter! Söz milletindir" diyerek, genç, dinamik, heyecanlı, coşkulu bir kadroyu işbaşına getirmiştir. 

Yüce milletimiz, 3 Kasım seçimleriyle, çözüm üretemeyen siyaset tarzına son vermiş, Türkiye'nin potansiyelini ve dünyadaki değişimi fark edemeyen, dünya ve Türkiye gerçeklerinin gerisinde kalan siyaset anlayışını  meclisin dışında bırakmıştır.

AK Parti 11 yılda ; 3 Kasım 2002 seçimlerinin ardından, 2 yerel seçim, 3 genel seçim ve 2 halkoylamasında milletin huzuruna çıktmıştır,  Allah'a hamdolsun, her imtihanı başarıyla tamamlamıştır, milletimizin artan teveccühüyle, her seçimde artırdığımız oy oranlarıyla yolumuza devam  ediyoruz. 11 yıl içinde, Türkiye siyasetinde demokrasi tarihimize altın harflerle yazılacak çok farklı bir sürecin altına Ak Parti Hükümetimiz imza attmıştır.  AK Parti, On bir  yıl boyunca,  çözümsüzlüğün bir çözüm olmadığını, çözümsüzlüğün bir siyaset tarzı olmadığını ve olamayacağını  ispat etmiştir. 

 Milletimiz  artık biliyor ve görüyor ki, Türkiye'nin itibarı yükselmiştir. Türkiye, güçlü demokrasisi ve güçlü ekonomisiyle, hak ettiği, arzuladığı, özlemini çektiği seviyelere ulaşmaktadır. 

 AK Parti, 11 yıl boyunca milletimizin emanetini yere düşürmedi, Allah'ın izniyle ve milletimizin desteğiyle bundan sonra da bu çalışma azmi ve başarılarıyla nice 11 yılları hep birlikte kutlamayı diliyorum.  " dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2013, 00:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER