Vaatlerin süsü Mogan...

1960-70’lı yıllarda gölünde yüzülürken şimdilerde ise Gölbaşı sevdalıları, dinamikleri yıllardır Mogan’ın kirlenmesinin önüne geçemedi.

Vaatlerin süsü Mogan...
 Gölbaşı’nda Mogan ve Eymir Gölleri’ni besleyen Su Kesen dereleri yine meclis gündemindeydi. CHP’li üyeler dere yataklarının Mogan Gölü’nü kirletmesi nedeniyle bir çalışma başlatılması ve önlem alınmasına yönelik meclise önerge verdiler.

CHP’lilerin verdiği önergeyi Başkan Yakup Odabaşı, ilgili komisyona havale ederek bir çalışma yapılmasını istedi.

 BAHTI KARA MOGAN!...

Hemen hemen her yıl birçok defa meclis gündemine gelen Mogan’a bir türlü çare bulunamıyor. 1960-70’lı yıllarda gölünde yüzülürken şimdilerde ise Gölbaşı sevdalıları Gölbaşı’nın dinamikleri yıllardır Mogan’ın kirlenmesinin önüne geçemedi. Mogan için aranan çareler kötü gidişatı değiştirmezken, yapılan 3-5 geçici çözümün dışında tek yapılan taş ocak fabrikalarına ceza kesmek oldu.

SAHİBİÇOK, SAHİBİ YOK!...

‘Mogan’ın birçok sahibi var’ diyerek Mogan’ı sahipsiz bırakanlar, ‘Yetki bizde değil’ söylemleri ile topu taca atanlar, seçim broşürlerinde Mogan’ın üzerinden vaatlerde bulunanlar, bugün hala Gölbaşı sevdasından bahsetmekte. Mogan ise hala kirlenmekte ve can çekişmekte…

VAATLERİN SÜSÜ MOGAN!…

Mogan için kalıcı çözümler üretilmedikçe halk hep Gölbaşı’nın dinamiklerinin, Gölbaşı’na hizmet aşkından yanıp tutuşanların vaatlerini dinleyecek ve o vaatleri maalesef Mogan Göl’ü süsleyecek… 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2013, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER