Başarılı İdareci Meclis Üyeliğine Aday adayı

Ankara Kent Konseyi ve Türkiye Gençlik Federasyonu Gölbaşı Gençlik Derneği'nde (TÜGEF) başarılı çalışmaların altına imza atan Atanur Altay, önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti’den Belediye Meclisi Üyeliği’ne aday adayı oldu.

Başarılı İdareci Meclis Üyeliğine Aday adayı
 
Mogan Park'ın Başarılı idarecisi Atanur Altay Ankara Kent Konseyi ve Türkiye Gençlik Federasyonu Gölbaşı Gençlik Derneği'nde (TÜGEF)'de yaptığı çalışmalarla adından söz ettirirken gençlerin mecliste sesi olacağının altını çizdi.
Ankara Kent Konseyinde engelliler komisyonu Başkan yardımcısı Atanur Altay Gölbaşı'nda engellili vatandaşların sesi olacağını ve engellilerle ilgili hem büyükşehirde hemde Gölbaşı'nda güzel çalışmalar yapacaklarını belirtti.


Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençliğe verdiği önem tüm dünyaca bilinmektedir. Gençlerin yönetimde söz sahibi olması için 2009 Mart yerel seçimlerinde ve 2011 genel seçimlerinde listelerde genç adaylara yer veren Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gençliğe ne kadar önem verdiğini de bu uygulamalarıyla göstermiştir.

TAŞIN ALTINA ELİMİ KOYMAM GEREKLİYDİ

Gölbaşı ismini Türkiye ve dünyada hak ettiği yere getirmek için Ak Parti belediyecilik anlayışıyla ilçemize hizmet etme yolunda ben de elimi taşın altına koymam gerektiğini düşündüm. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği değer, önem ve gençlere güvenip inanması ve geleceğin gençlerine emanet olduğunu söylemesi bizleri siyasette görev alma bilincini oluşturmuştur. Bu nedenle yaptığımız istişareler sonucu bende Gölbaşı için taşın altına elimi koymam gerektiğine inanarak Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olmaya karar verdik.

BİZ KORKMAYACAĞIZ, YILMAYACAĞIZ

Biz, Ak Gençlik olarak şu gerçeklerin bilinmesini isteriz;

Bizim başımız asla öne eğik olmayacak. Çünkü bizim rüku ve secdeden başka alnımız asla öne eğik olmadı ve yere değmedi. Biz korkmayacağız, biz çekinmeyeceğiz, biz tereddüt etmeyeceğiz, biz inançlarımızdan, değerlerimizden dolayı utanmayacak, sıkılmayacak asla geride durmayacağız. Birilerinin sesi çok çıkıyor diye, birileri barbarca yakıp yıkıyor diye kısıp geri adım atmayacağız. Bizlerin amacı ümmetimize, ülkemize, ve ilçemize hizmet olacaktır. Allah Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin. Allah yar ve yardımcısı olsun…

KARAASLAN: BENDE GENÇ YAŞTA BÜYÜK SORUMLULUKLAR ALDIM

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’da kendisininde genç yaşta siyasete atıldığını ve genç yaşta önemli görevle üstlendiğinin altını çizerek “Ak Gençlik, büyük sorumlulukların altından kalkabilecek deneyime ve tecrübeye sahiptir. Atanur Altay kardeşimi medeni cesaretinden dolayı kutluyor, aday adaylığını hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.


Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2013, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER