Bey Balta, adaylığa yürüdü

MEB Müşaviri Murat Bey Balta AK Parti’den Gölbaşı Belediye Başkanlığı için için aday adayı oldu.

MEB Müşaviri Murat Bey Balta AK Parti’den Gölbaşı Belediye Başkanlığı için için aday adayı oldu. Park Düğün Salonu’nda bir toplantı düzenleyen Murat Bey Balta “Gölbaşı’nın kaybedilmiş yılları var.



Çok hızlı çalışarak Gölbaşı’nın kaybedilmiş yıllarını telafi edeceğiz inşallah. Bizim hizmet noktasında parti olarak referansımız var. O da AK belediyecilik, AK Parti belediyeciliğidir. Başkalarının hayal ettiği yerde AK parti belediyeciliği’nin icraatları başlar.” dedi.

BİZ BİRİZ; BİRLİKTE GÖLBAŞIYIZ

Biz çağ açıp, çağ kapatan liderlerin torunlarıyız. Böyle ataların olan bizlerin yarınlara daha güvenli bakması gerekmez mi? Elbette gerekir.  Onun için biz diyoruz ki; “Biz biriz; birlikte Gölbaşıyız diyebiliyorsak, onlara layık olarak hayatımızı sürdürebiliriz. Geleceği bu ruhla kurgulayabiliyorsak, bu millet dünyanın lideri olmaya layıktır ve olacaktır.

AYRILIK YOK, GAYRILIK YOK: KARDEŞLİK VAR

Bundan böyle Gölbaşı biz demeli, Artvinli benim kardeşimdir, Bayburtlu benim kardeşimdir, Karslı benim kardeşimdir, benim kardeşimdir, Ardahanlı benim yoldaşımdır. Yani benim ülkemde o dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi 780 bin m2 vatanda toprağını neresinde doğarsa doğsun, eğer bu arkadaşlarımız Gölbaşımızda yaşıyorsa bunlar bizim kardeşimizdir. Onlar herkesin kardeşidir. Ayrılık yok, gayrılık yok, kardeşlik var, sevgi var, dostluk var. İşte bu yüzden buradayız. Var mıyız “Kardeşim” demeye.

LANET OLSUN DÜNYALIK MAKAMLARA

Biz nefislerimizi mutlu etmek için yola çıkmıyoruz. Biz mevki makam için de yola çıkmıyoruz. Lanet olsun dünyalık makamlar. Bize bir tek makam lazım, o da Allah’ın rızası. Onun için yola çıkıyoruz. Biz bir tek rızaya talibiz, o da yaradanın bizden mutlu olmasını istiyoruz. Bunun için de “Durmadan, dinlenmeden, yorulmadan, usanmadan Gölbaşı’nı daha mutlu daha yüksek bir refaha sahip ve Gölbaşı’nda yaşamaktan onur duyan insanlar yapmak için yola çıkıyoruz. Biz iki günü eşit hale getirmemek için yola çıkıyoruz. Biz Gölbaşı’nı dünya kenti yapmak için yola çıkıyoruz.

GÖREVE TALİBİZ

Biz 26 evladınızla 1 yıldan beri çalışıyoruz. Biz Gölbaşı’nın her yerini ilmik ilmik işledik. Bir büyüğün dediği gibi “Dicle kenarındaki bir koyunu kurt kesse, o Ömer’den sorulur.” diyor ya ben de diyorum ki “Eğer bir yavrunun ızdırabı varsa, o şehreminden sorulur. Bunun için göreve talibiz.”

SEVGİ ALACAĞIZ, SEVGİ SATACAĞIZ

Köyleri en iyi şekilde imara açıp, köyleri istihdama açmak istiyoruz. En önemli konumuz bu olacak ve köylerimizi yaşanabilir hale getireceğiz. İktidarın rehberliğinde, büyükşehirimizin önderliğinde 3’lü ve güçlü bir iktidarla yola devam edebiliyorsak Gölbaşı’nda sorun diye hiçbir şey görmüyorum. Bizim pazarımız sevgi. Sevgi alacağız, sevgi satacağız.

HERŞEY GÖLBAŞI İÇİN

Engelliler ve yaşlılar için projeleri olduğunu anlatan Bey Balta, istihdam için de projeleri olduğunu söyledi. “Her şey Gölbaşı için deyip, yola devam edelim.” diyen Bey Balta diğer aday adaylarına başarılar diledi.

GÖLBAŞI SOKAKLARI “BEY BALTA” SLOGANLARIYLA İNLEDİ

Yaklaşık 1500 kişi ile birlikte Ak Parti İlçe Başkanlığı’na yürüyen Bey Balta, adeta gövde gösterisinde bulunurken Gölbaşı sokakları “Gölbaşı seninle gurur duyuyor”, “Büyük başkan”, “İşte başkan işte Gölbaşı” sloganlarıyla inledi.

AK PARTİ GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

Karaaslan Bey Balta’ya başarılar dilerken yeniden Gölbaşı belediyesini kazanmak adına çalışmalar gerçekleştirileceğini ifade ederek ‘’ Ak Parti Gölbaşı’nda gümbür , gümbür geliyor’’ şeklinde konuşarak Gölbaşı’nın geniş bir kitlesinde Ak Parti’nin var olduğunu bildirdi. 

MİLLET BİZİ YALNIZ BIRAKMAZ

Aynı zamanda diğer siyasi partilerin içerisinde mevcut kalabalığın olmadığına değinen Karaaslan ‘’Milletimiz bizi yalnız bırakmadı bırakmayacak’’ dedi.

Murat Bey Balta ise konuşmasında tarihten esinlenerek ‘’ Bir büyük şöyle diyor çileye ve ızdıraba talip olmadan asla büyük mutlulukları yaşatamazsınız. Bir lider çıktı belki zengin değildi, o liderin bir rüyası vardı. Ülkesini dünyanın lideri yapmak. Durmadı, dinlenmedi usanmadı. Muhtar olamazsın dediler.’’şeklinde konuştu. Bey Balta’nın yapmış olduğu konuşmalara destekçilerinin sloganları da ekledi ve alkışlar eşliğinde konuşmasına devam etti.  

ÖTELER ÖTESİNE MİLLETİN SESİNİ VEREN TEŞKİLAT

‘’O teşkilat öteler ötesine inancının imanının milletinin sesini versin dedi.o teşkilat Ak Parti teşkilatı. Bir ana ağlasa veya bir büyüğümüz sıkıntıya girse onun derdi önce benden sorulur derdi Recep Tayyip Erdoğan.’’şeklinde devam etti. 

Bu büyük teşkilatta dünya makamı gözetilmez bir tek makam vardır Allah’ın razı olduğu makama ulaşmak’’ dedi. 

‘’Siz bir yerde bir yanlışlık görürseniz, eksiklik görürseniz bunu önce elinizle düzelteceksiniz, yetmezse dilinizle düzeltiniz, olmazsa kalben buz edeceksiniz. Devlete 39 yıl hizmet eden kardeşiniz, bilgiyi, tecrübeyi Ak ötü içerisinde, ak ufuklara kardeşlerine taşımak adına  ben bunu vicdanen sorumluluk hissettiğim için Aday oldum inşallah mübarek olur.’’ Dedi. 

Osman Karaaslan’a çiçek takdiminde bulunarak dosyasını teslim etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2013, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER