Namalan: Benim en büyük ailem Ak Parti

Gölbaşı’nın sevilen esnaflarından Serdar Namalan, Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Namalan: Benim en büyük ailem Ak Parti

Gölbaşı’nın sevilen esnaflarından Serdar Namalan, Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Serdar Namalan,  2014 Mart ayında yapılacak yerel yönetim seçimlerinde; ‘Belediye Meclis Üyeliğine’ resmi başvuru yapmak için geldiği ilçe merkezinde, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Osman Karaaslan’a  teslim etti. Namalan, ilçeye yeni bir kulvarda hizmet etmek niyetinde olduğunu gösterdi. 

Namalan’ın dosyasını alan Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, medeni cesaretinden dolayı kutlayarak, çıktığı yeni yolda kendisine başarılar diledi. 

‘Ak Parti Benim Büyük Ailemdir’ 

Ak Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi aday adayı Serdar Namalan ise aday adaylık başvurusu ile ilgili olarak şunları söyledi: “Ak Parti ailesi benim için her zaman çok önemli ve özel bir yere sahiptir. Önümüzdeki yerel seçimlerde ilçemiz Gölbaşı’nın Ak Parti iktidarı ile 5 yıl önce yakaladığı hızlı gelişimine, bir nebze katkı sunmak için belediye meclis üyeliği için, aday adayı oldum. Gölbaşı’nın sorunları ve bu sorunların çözümü noktasında yeterli tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum. Eğer partimiz bu yerel seçimlerde bizi uygun görür ve görev verirse bundan sonra ilçemizin gelişimine elimizden geldiğince katkıda bulanacağız. Görev verilmezse de, büyük ailemiz olan Ak Parti içerisinde aktif olarak hizmete devam edeceğiz”

 

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2013, 00:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER