Ballı, Çankaya'yı salladı

Ak Parti Çankaya Belediye Başkan Aday adayı Münür Ballı, Akar Otel’de düzenlediği toplantıyla, Aday adaylığını açıkladı.

Ballı, Çankaya'yı salladı

Ak Parti Çankaya Belediye Başkan Aday adayı Münür Ballı, Akar Otel’de düzenlediği toplantıyla, Aday adaylığını açıkladı.

Yaklaşık 400 kişinin katıldığı toplantıya Gölbaşı’ndan da çok sayıda kişi katılırken, Ballı burada yaptığı konuşmasında “üyesi olmaktan gurur duyduğum ADELET VE KALKINMA PARTİSİ’nden ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYLIĞIMI haykırmaya geldim.” dedi.

Çankaya Belediyesi’nin vizyonsuzluğundan bahseden Münür Ballı, şu ifadeleri kullandı:

KALENİN ANAHTARLARINI DEVRALMAYA GELDİM

Bugün burada, siz güzel insanların tanıklığında, ‘’ kalemizdir’’ diyerek yan gelip yatanlardan; vizyonsuzluğu, ufuksuzluğu, çağdaş yaftalı köhne belediyeciliği, seçeneksiziz diyerek aydın Çankaya halkına miskinliği reva görenlerden, hiç kusura bakmasınlar, kalenin anahtarlarını devralmaya geldim. Sırtımı dayayacağım Himalayalar’dan yani üyesi olmaktan gurur duyduğum ADELET VE KALKINMA PARTİSİ’nden ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYLIĞIMI haykırmaya geldim.

ÇAĞDAŞ BELEDİYECLİĞİ GÖSTERMEYE GELDİM

Gerek partimin ülke sınırlarına taşan gücü, gerek heybemdeki  sendikal önderliklerimden, dernek ve federasyon başkanlıklarımdan oluşan  birikimlerimden aldığım cesaretle; belediyeciliğin harcına millet sevgisi/hizmet aşkını da katarak, mümtaz Çankaya halkına layık olduğu dönüşümlerin sözünü verip çağdaş belediyeciliğin ne olması gerektiğini göstermeye geldim.

GECEMİ GÜNDÜZÜME KATACAĞIM

Modern yaşamın standartlarını özleyen sevgilileri Çankayalıları ayrımsız, adil, değerlendirilmemiş yılları geri alma ülküsüyle kucaklamaya geldim. Yüce önder Mustafa Kemal Atatürk’ün: ‘’ Dinlememek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar!’’ şiarından yola çıkarak beynimi ve yüreğimi sevgili Çankayalılara adamaya, asrın şaheseri Marmaray’ı Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90. Yıldönümünde yetiştirme sözüne kanıyla imzalayanlardan aldığım esin ve aynı şevkle ekibimle birlikte, gecemi gündüzüme katmaya geldim. Teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

ÇANKAYALILAR, BALLI’YI BAĞRINA BASTI

Akar Oteldeki toplantı sonrası kalabalık bir grupla, Ak Parti Çankaya İlçe Binasına başvurusunu yapmak için giden Münür Ballı’ya, Çankayalılarda yakın ilgi gösterdi. Başvurusunu Ak parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz’a teslim eden Münür Ballı “Ak Parti’de hizmet etmenin gururunu yaşıyorum” dedi.

MÜNÜR BALLI, ÇANKAYA’YA GÜÇ VERDİ

Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz ise Münür Ballı’nın aday adaylığından mutlu olduklarını ve Münür Ballı’nın Çankaya’ya güç verdiğini ifade ederken, Münür Ballı ve arkadaşlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2013, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER