Ak Parti'ye genç bir soluk daha...

Başvuruların hız kazandığı AK Parti’de kalabalık bir toplulukla Meclis Üyeliğine adaylık başvurusunu yapan bir isim de Rüstem Ülker oldu

Ak Parti'ye genç bir soluk daha...
 Yerel seçimlerin en iddialı partilerinden AK Parti’ye aday adaylık başvuruları devam ediyor.  Başvuruların hız kazandığı AK Parti’de kalabalık bir toplulukla Meclis Üyeliğine adaylık başvurusunu yapan bir isim de Rüstem Ülker oldu. Genç ve dinamik bir isim olan Ülker, AK Parti İlçe Binasına gelerek meclis üyeliği başvuru dosyasını İlçe Başkanı Osman Karaaslan’a teslim etti.




AK PARTİ REFORM YAPTI

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan yaptığı konuşmasında AK Parti’nin 2002 yılından bugüne kadar birçok yeniliklere imza attığına vurgu yaparak, “AK Parti Türkiye’de yaptığı hizmetlerle reform yapmıştır. Millet için her alanda yenilikler ortaya koydu. Milletimiz AK Parti’ye destek verdiği sürece bu yenilikler ve hizmetler hep artacaktır” dedi.

CUMHURİYET’E SAHİP ÇIKAN TEK PARTİ AK PARTİ’DİR

Karaaslan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada ise muhalefete göndermelerde bulunarak, ülkede bölünmüş havası yaratılmaya çalışıldığını ifade etti ve  ‘Cumhuriyet Cumhur’ demektir. Bu Cumhuriyete sahip çıkan tek bir parti varsa o da AK Parti’dir diyerek Cumhuriyet üzerinden yapılan siyaseti eleştirdi.

AK PARTİ AYRIŞTIRAN BİR PARTİ DEĞİLDİR

2009 yılında devrettikleri belediyeyi yeniden kazanacaklarına vurgu yapan Karaaslan, “ AK Parti olarak hedefimiz Ankara’da 25 ilçeyi de kazanmaktır. İnşallah bu seçimlerde 2009’da devrettiğimiz belediyeyi yeniden kazanacağız. AK Parti’nin varlığını 54 mahallemizde de hissettireceğiz. 2009 yaptıkları gibi bu seçimlerde içimize fitne ve fesat sokmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz.  AK Parti hiçbir zaman ayrımcılık yapmamıştır. Oralı buralı diyerek kimseyi ayrıştırmamıştır. Bizler bu dava gönül vermişiz. Birileri içimize ayrılık tohumları atmaya başlayacaktır. ama biz bir ve beraber olduğumuz sürece bu tohumları attırmayacağız ve müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Karaaslan konuşmasının sonunda Rüstem Ülker’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar diledi.

GÖLBAŞI HAKETTİĞİ YERDE DEĞİL

AK Parti’den meclis üyeliğine aday adaylığı başvurusunu yapan Rüstem Ülker de yaptığı konuşmasında Gölbaşı’nın bugün hak etiği konumda olmadığını belirterek, “Türkiye ve Gölbaşı bugün siyasi yarışın önemli bir kavşağına yaklaştı. AK Parti’de öyle. Gölbaşı bugün hak ettiği konumda değil. Bizler Gölbaşı’nı hak ettiği konuma ulaştırmak istiyoruz. Gölbaşı’nı yönetecek olan Belediye Başkanı ne kadar deneyimli olursa olsun en fazla Gölbaşı’nı bir kademe yukarı taşıyabilir. Gölbaşı belediye başkan adayının meclis üyelerini seçerken tekniğiyle, tecrübesiyle, bilgisiyle, becerisiyle, deneyimiyle yani kısacası donanımlı insanlardan seçmesi gerektiğini düşünüyoruz. Ve bu nedenle sizin huzurunuzda bu hizmete talip oldu. Partimde bize bu vazifeyi bize layık görürse, bu görevi layıkıyla yerine getireceği umut ediyorum. Karakterimi ortaya koyarak diyorum ki; Dün Ak Parti dedim, bugün de Ak Parti diyorum, yarında Allah nasip ederse yine Ak parti diyeceğim” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından Rüstem Ülker alkışlar eşliğine Meclis üyeliği dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’a teslim etti. 

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2013, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER