GÖLBAŞI ESNAFINDAN BAŞKAN ODABAŞI’NA ZİYARET

Gölbaşı Sanayi Kooperatifi Yönetimi ve Gölbaşı esnafını ağırlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçeyi istişare ile yöneteceklerini belirterek “Yeni projeleri hayata geçireceğiz. Gölbaşı’mızın daha yaşanabilir, daha düzgün, daha temiz olması için çalışacağız” dedi.

GÖLBAŞI ESNAFINDAN BAŞKAN ODABAŞI’NA ZİYARET

Gölbaşı Sanayi Kooperatifi Yönetimi ve Gölbaşı esnafı, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Odabaşı, yaklaşık 50-60 kişilik grubu Belediye Meclis Salonu’nda ağırladı. Misafirleriyle yakından ilgilenen Başkan Odabaşı, Gölbaşı’nı istişare kültürüyle yöneteceklerini söyledi.

Borçlu bir belediye devraldıklarının altını çizen Başkan Yakup Odabaşı “Gölbaşı’mızın nüfusu 150-160 bin arasında. Belediyenin borcunu bölersek herhalde kişi başına en çok borç düşen ilçeyiz. Keşke bunun karşılığında yatırımlar olsaydı, bizler de ‘devlette devamlılık esastır’ diyerek desteklerdik, devam ettirirdik. Bunları şikâyet için söylemiyorum. Var olan durumu en az olarak aktarmaya çalışıyorum. Piyasaya, devlete, bankaya ciddi bir borç yükümüz var.” dedi.

“Yeni projeleri hayata geçireceğiz”

Başkan Odabaşı kısa sürede yatırım yapmaya başlayacaklarını belirterek “Biraz zamana ihtiyacımız var. Bu süreye aştıktan sonra da yatırımlarımıza başlayacağız. Vatandaşlarımızın hemşehrilerimizin taleplerini karşılayacağız. Yeni projeleri hayata geçireceğiz. Gölbaşı’mızın daha yaşanabilir, daha düzgün, daha temiz olması için çalışacağız. Gölbaşı Belediyesi’nin kurumsal yapısını koruyacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Odabaşı sanayi bölgesindeki temizlik çalışmalarının aralıksız devam edeceğini, güvenlik sorununun çözümü için çalışacaklarını aktardı.

Önceliklerinin Gölbaşı esnafı olduğunu vurgulayan Başkan Odabaşı, ilçede ticaretin gelişmesi ve esnafın kazancının artması için projeler hayata geçireceklerini söyledi.

Esnafın da taleplerini ilettiği toplantı, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Ahmet Sultan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER