Gölbaşı’nın Genç Beyinlere ihtiyacı var

Gölbaşı’nda yetişmiş olan, kendi imkânlarıyla sanat ve kültür hayatında kendini geliştirmiş olan Cihan Türkay sanatsal bakış açısıyla her kesme hitap edebilecek genç bir isim.

Gölbaşı’nın Genç Beyinlere ihtiyacı var
 

TRT Ankara radyosunda korist olarak kendini gösteren Türkay sanatsal yönünü bu kulvarda geliştirerek polis radyosunda da programcılık yaptı. Bu deneyimlerinden dolayı Gölbaşı’nda tanınan bir isim haline geldi.

GÖLBAŞI’NA YENİ BİR SOLUK…

Cihan Türkay sosyal ve kültürel faaliyetlerde girişimde bulunarak Gölbaşı’na bu dalda bir ivme kazandırmıştır. Türkay Sanat ve Kültür Merkezi’ni faaliyete sokarak Gölbaşı’na hizmet etmeyi amaç edinmiştir. Kurduğu sanat merkeziyle Gölbaşılılara, kurum personellerine ve üniversite öğrencilerine sanatsal ve kültürel bir bakış açısı kazandırmıştır. Eğitim merkezinde yetiştirdiği öğrencilerine arka çıkarak onlarla birlikte çeşitli etkinlik ve sanat geceleriyle Gölbaşılılar’a unutulmaz zamanlar geçirtmiştir.

HALKIN İHTİYAÇ DUYDUĞU BOŞLUKLARI DOLDURABİLECEK BİR İSİM

Gölbaşı’nın siyaset arenasına farklı bir bakış açısı kazandıracağını düşündüğümüz Cihan Türkay her alanda olduğu gibi sanat ve kültür alanında ki belli başlı boşlukları dolduracak kapasiteye sahiptir. Gölbaşı’na yeni ufuklar kazandırması açısından bir umut ışığı olarak karşımıza çıkan Cihan Türkay, sanatsal kimliği ile yeni ve farklı beklentileri olan Gölbaşılıların düşünmesi gereken bir isimdir. Gölbaşı’nın genç isimlerinden Cihan Türkay meclise yeni bir soluk katacak ve halkın sanat ve kültüre olan ihtiyaçlarına cevap verecek bir kişilik.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2013, 19:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER