ERCAN ŞİMŞEK CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

CHP Gölbaşı Belediye Başkan A. Adayı Ercan Şimşek Cumhuriyet bayramı için kutlama mesajı yayınladı.

ERCAN ŞİMŞEK CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
  Tüm insanlık tarihinde son derece saygın bir yeri olan mücadelemizin, en önemli kazanımı olan CUMHURİYETİMİZ , 90 yaşında.Neredeyse bir asır önce, halkımızın dişiyle, tırnağıyla kazandığı bağımsızlığımızın en değerli sonucu...Halkın kazandığı bağımsızlığı yine halkın yönettiği bir devlet biçimi. Demokrasinin, çağdaşlığın, özgürlüğün güvencesi. Gelişmiş tüm dünya ülkelerinin de kabul ettiği gibi insanca tek yönetim şekli.
               Yönetim yetkisinin tekbir elden kullanıldığı, halkın istek ve arzularının sorulmadığı mutlakiyetten, herkesin düşüncelerini söyleyip savunabildiği, kendisini yönetecekleri seçebildiği bir halk cumhuriyetine...Dünden bugüne ve tartışmasız çok daha özgür, güvenli yarınlara...
               Cumhuriyeti savunmak, ne geçmişimizi inkar etmek, ne bu günümüzü sorgulamak, ne de geleceğimizden şüphe duymak demektir.O kadar tartışılmaz ve üstün bir değerdir ki cumhuriyet, varlığıyla gurur duymak ve üzerine ancak insanca değerler ve özgürlükler inşaa etmek gerekir.
                Aydınlık fikirli, ileri görüşlü, ne istediğini bilen, eğitimli nesiller Cumhuriyetimiz'i bu gün olduğundan çok daha ilerilere götürecektir.
               Tüm halkımızın 29 EKİMCUMHURİYET BAYRAMINI kutluyor, bizi bu günlere ulaştıran Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnettarlık ve saygıyla anıyoruz.
                Rahat uyuyun!..Atatürk'ün "en büyük eserimdir" dediği CUMHURİYETİMİZ bizim de en değerli hazinemizdir...


                                                               CHP GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI

                                                                        ERCAN ŞİMŞEK

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2013, 19:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER