Odabaşı: “Cumhuriyetin sonsuza kadar sahibiyiz”

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 90. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Odabaşı: “Cumhuriyetin sonsuza kadar sahibiyiz”
  Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Türk milletinin kanı ve canı pahasına kurduğu Cumhuriyete sonsuza kadar sahip çıkacağını bildirdi.

Başkan Odabaşı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 90. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Odabaşı, Türk milletinin bağımsızlığına göz dikenlere karşı gerçekleştirdiği büyük direnişin herkese ders olması gerektiğini bildirdi.

Ecdadımızın 29 Ekim 1923’de çok önemli bir silkinişe Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte imza attığına dikkat çeken Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yayınladığı Cumhuriyet Bayramı mesajında şunları söyledi:

KANIMIZ VE CANIMIZLA ELDE ETTİK


“Cumhuriyetimizin 90. yıldönümünü heyecan ve gururla kutluyoruz. Aziz milletimiz, bağımsızlığına göz diken düşmanlarına karşı verdiği kararlı mücadeleyle, kaderi üzerinde hiç kimsenin söz sahibi olamayacağını kanını ve canını vererek göstermiştir. Bu nedenle de, Türk milletinin Cumhuriyete ebediyete kadar sahip çıkacağını herkes iyi bilmelidir.

Çünkü Türk milleti, verdiği mücadeleyle kendi geleceği hakkında tek söz ve yetkinin yine kendisinde olacağına ilişkin büyük kararlılığını tüm dosta ve düşmana göstermiştir. Yine herkes bilmelidir ki; her vatan evladının görevi ve amacı Cumhuriyetin sonsuza kadar yaşatılmasıdır.

Bu çok anlamlı tarihin yıldönümünde, aziz Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bütün kurucu kahramanlarımızı ve şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyor; hepsine Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2013, 20:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER