Başkan Duruay’dan miniklere ders

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yerel yönetimler ile ilgili bilgi almak için kendisini ziyarete gelen minik öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Başkan Duruay’dan miniklere ders


Okulda yerel yönetimler ünitesini işleyen Özel Sevgi Koleji öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı ziyaret ederek, yerel yönetimler ile ilgili bilgi aldılar. Öğrencileri belediye meclis salonunda ağırlayan Başkan Fatih Duruay, miniklerin yerel yönetimler ile ilgili kendisine yönelttiği soruları cevapladı. Mecliste yapılan toplantının ardından miniklere ve öğretmenlerine hediye veren Başkan Duruay, öğrencilere bir de tekne ile gezi sürprizi yaptı.

 MECLİSİN MİNİK ÜYELERİ

Yerel yönetimler ile ilgili Başkan Fatih Duruay’dan bilgi almak isteyen öğrenciler, belediye meclisinin koltuklarını doldurdu. Mecliste yapılan toplantıda minikler, Başkan Duruay’a yerel yönetimler, belediye başkanlığı ve belediyenin görevleriyle ilgili sorular sordu. Miniklerin sorularını tek tek cevaplayan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da, il meclis yapısından belediye meclis yapısına, belediye başkanlığından meclis üyeliğine kadar her konuda minikleri bilgilendirdi. 

BAŞKAN DURUAY’DAN SÜRPRİZ

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yapılan toplantının ardından miniklere ve öğretmenlerine hediye verdi. Kendisine büyük ilgi gösteren öğrencilerle fotoğraf da çekilen Başkan Duruay, bir de sürprizi olduğunu açıkladı. Miniklere Mogan Gölü üzerinde tekne ile gezi turu sürprizi yapan Başkan Duruay, çocuklara gezi teknesine kadar da eşlik etti. 

Gölbaşı Belediyesi Basın Bürosu

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2014, 00:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER