Odabaşı'nın kara kaplı defteri açıldı

Ak Partili üyeler meclisin ilk oturumunda,Yakup Odabaşı’nın görev yaptığı 2009-2014 yılları arasında belediyenin ne kadar borcunun bulunduğu hakkında meclisin bilgilendirilmesini istedi.

Odabaşı'nın  kara kaplı defteri açıldı
 30 Mart Yerel seçimler sonrası yeni seçilen Belediye Meclisinin Mayıs ayı toplantısında, Ak Partili üyeler Odabaşı dönemine ait borç bilgilerini ve arsa satışını gündeme getirdi.

NE KADAR BORÇ BIRAKTI?

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay başkanlığında toplanan Mayıs ayı belediye meclis toplantısına, Ak Parti grubunun verdiği önerge damgasını vurdu. Ak Partili üyeler meclisin ilk oturumunda,Yakup Odabaşı’nın görev yaptığı 2009-2014 yılları arasında belediyenin ne kadar borcunun bulunduğu hakkında meclisin bilgilendirilmesini istedi.

ARSA SATIŞLARI DA SORULDU

Öte yandan Ak Partili üyeler, 2009-2014 yılları arasında ne kadar arsa satışı yapıldığına dair de bilgi isterken, bu satışların incelenmesini önerdiler. Verilen önergeler oy birliğiyle kabul edildi.

Öte yandan Ak Parti  Ankara Bölge koordinatörü Recep Yıldırım da belediye meclis toplantısına katılarak, toplantıyı izledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2014, 22:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER