Gölbaşı'nda Trafik Haftası etkinliği

5-11 Mayıs Karayolları Trafik Haftası nedeniyle Tüm Türkiye’de kutlanan Trafik Haftası Gölbaşında da bir etkinlikle kutlandı.

Gölbaşı'nda Trafik Haftası etkinliği
 5-11 Mayıs Karayolları Trafik Haftası nedeniyle Tüm Türkiye’de kutlanan Trafik Haftası Gölbaşında da bir etkinlikle kutlandı. Endüstri Meslek Lisesi salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığının gerçekleştirdiği trafik sloganlarının açılımı davetlilerle paylaşıldı.


Gölbaşı Kaymakamı Şevket Cinbir’de haftanın önemine binaen trafikle ilgili önemli konulara değindi. Cinbir konuşmasında ”Trafikte önemli olan kamu düzeni ve kamu vicdanını yerine getirmektir. Avrupalılar bunu çok uyguluyor. Trafik polislerimiz, uygulamaları, davranış ve bilgilendirme uyarıları açısından çok yol alınmıştır. Herkes bu konuda sorumluluğunu ve davranışını ortaya koyarsa hiçbir sorun kalmaz” dedi.



Daha sonra afişleri okuyan davetliler, “Aracını mı yoksa cep telefonunu mu kullanacaksın? Araç içerisinde emniyet kemerinizi takın, Alkol sevdiklerinizden ayırır, Emniyet kemerini tak ki eller çözülmesin, Kurallara uy sende “sağ” ol, sloganını çok beğendiklerini söylediler.



Etkinlik sonunda Gölbaşı'nda 01 no’lu ehliyetin sahibi Kadir Yavuz’a plaket verildi. Gölbaşı Trafik amirliğinde  Nuray Demirhan ve Gölbaşı İlçe Jandarma komutanlığından Davut Yiğit yılın trafikçisi ödülüne layık görüldü. Etkinliğe, İlçe Merkez muhtarları, Sivil toplum kuruluşları, Kaymakamlık ilçe Müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2014, 22:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER