CavCav'dan Duruay'a Ziyaret

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Gençlerbirliği Spor Kulübü Yöneticisi Arif Ölmez ve Gençlerbirliği Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Aykut Akalın tarafından makamında ziyaret edildi.

CavCav'dan Duruay'a Ziyaret
 Başkan Duruay’a Formalı Ziyaret


Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Gençlerbirliği Spor Kulübü Yöneticisi Arif Ölmez ve Gençlerbirliği Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Aykut Akalın tarafından makamında ziyaret edildi. Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Başkan Fatih Duruay’ı başkanlık görevi için tebrik edip çalışmalarında başarılar diledi.

 BAŞKAN’A 06 FORMA

Ziyaretleri sırasında Gençler birliği Spor Kulübü olarak yapmış oldukları faaliyetleri ve elde ettikleri başarıları anlatan Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, Başkan Fatih Duruay’a isminin yazılı olduğu 06 numaralı Gençler Birliği Futbol Takımı forması ve atkısı hediye etti. Ziyaretleri ve hediyeleri için Başkan İlhan Cavcav’a ve beraberinde gelen heyete teşekkür eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay; “Ziyaretiniz ve 06 numaralı ve İsminin yazılı olduğu formayı ve atkıyı layık gördüğünüz için teşekkür ederim. Gençlerbirliği Spor Kulübü olarak göstermiş olduğunuz başarılar ortada. İnşallah bundan sonra da Ankara takımımız olan Gençlerbirliği Futbol takımımız birçok başarıya imza atar. Ziyaretinizle bize güç verdiniz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2014, 22:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER