Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Gölbaşı Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Gölbaşı Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Gölbaşı Belediyesi’ni Ziyaret Etti


Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı makamında ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Başkan Duruay’ı tebrik edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı makamında ziyaret etti.  30 Mart yerel seçimlerini kazanarak Gölbaşı Belediye Başkanı olan Fatih Duruay’ı makamında tebrik eden Emrullah İşler, Başkan Duruay’a Gölbaşı’nda yapacağı çalışmalar için de başarılar diledi.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler; Gölbaşı’mıza a yeni seçilen Belediye Başkanımız Fatih beyi bugün makamında ziyaret ettik. Kendisi Belediyecilik konusunda tecrübeli bir arkadaşımız. Gölbaşı’nı yakından tanıyan bir arkadaşımız. Şimdi bir ayını doldurdu ve projelerini hazırladı, kollarını sıvadı ve ekibiyle birlikte Gölbaşı’na güzel hizmetler yapacak. Dedi. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’da bu nazik ziyaretinden dolayı Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler’e teşekkür etti.

Günün anısına Başbakan Yardımcı Emrullah İşler ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Çin’i tabak üzerine işleme motifli tabakları karşılıklı olarak birbirlerine hediye ettiler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2014, 20:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER