MHP'li Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir için aday olacak

2009'da MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur yavaş yeniden aday olduğunu açıkladı.

MHP'li Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir için aday olacak
 2009'da yapılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde aldığı yüzde 27'lik oyla dikkatleri üzerine çeken Mansur Yavaş, 2014'teki yerel seçimlerde yeniden aday olmak istediğini açıkladı.
BAĞIMSIZ ADAYLIK SİNYALİ

Parti üst yönetimiyle uzun bir süredir arasında soğukluk olduğu iddai edilen Yavaş, "Büyükşehir Belediyesi'nin kazanılması isteniyorsa artık zaman daralıyor. Ramazan bayramı sonuna kadar bekleyeceğim. Bu süreçte partim başka bir aday açıklar ya da benim adaylığıma yönelik somut bir adım atılmazsa, ekiplerimizi kurup 2014 teki seçimler için çalışmalara başlayacağız" dedi.
MHP'DE ADAYLIK YARIŞI

Öte yandan AK Partili Keçiören eski Belediye Başkanı Turgut Altınok'un da MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak konuşulması MHP kulislerini hareketlendirdi.
2009 SEÇİMLERİNDE ADAYLIKTAN ÇEKİLMİŞTİ
AK Parti saflarında birlikte yer almalarına rağmen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le çatışma yaşadığı bilinen Altınok, 2009 seçimlerinde adaylıktan çekilme gerekçesini, 'Keçiören Belediye Meclis üye listelerinin belirlenmesinde yaşanan sıkıntı' olarak açıklamıştı. Aynı dönemde Altınok'a kasetli şantaj yapıldığı iddia edilmiş ancak iddiaları taraflar yalanlamıştı.

En Son Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2013, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER