“Gölbaşı spor’da yıldız olmalıdır”

Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğretim üyeleri Gölbaşı Belediyespor’un konuğu oldu.

“Gölbaşı spor’da yıldız olmalıdır”

Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğretim üyeleri Gölbaşı Belediyespor’un konuğu oldu. Kulüp Başkanı Ersin Pehlivan, Gölbaşı’nı her türlü sporun merkezi ve yıldızı yapmak için çalıştıklarını bildirdi.

Gölbaşı Belediyespor, Başkan Ersin Pehlivan yönetiminde futbolun dışında diğer spor branşlarında da faaliyet göstermek için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kulüp Başkanı Ersin Pehlivan, “Belediye Başkanımız sayın Yakup Odabaşı, Gölbaşı’nı marka kent yapma yolunda hızla ilerlerken bizler de Gölbaşı Belediyespor olarak, ilçemizi her sporun merkezi ve yıldızı yapmak için çalışıyoruz” dedi.

Gazi Üniversitesi ile işbirliği yaparak kulüp sporcularının yanı sıra idari kadroya faydalı olabilmek adına zihinsel antrenman yaptırmak istediklerini bildiren Başkan Pehlivan, bu tarz toplantılarla değerli bilim adamlarından yararlanmak, fikir alışverişinde bulunmak ve Gölbaşı’nın sporuna dair planlar yapmak istediklerine dikkat çekerek “Toplantıyı düzenlemedeki amacımız sporun her türlü dalı hakkında bilgi ve donanıma sahip olabilmektir” diye konuştu.

GÖLBAŞI’NDA SPORU DEĞERLENDİRDİLER

Gölbaşı Belediyespor Kulübünün davetlisi olarak gelen Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu öğretim üyeleri Prof. Dr. Nezahat Güçlü, Doç. Dr. Mehmet Güçlü ve Yrd. Doç. Dr. Tekin Çolakoğlu, Gölbaşı’nda sporun değerlendirilmesi, nasıl daha da başarılı olunabileceği, spora yaşlı insanların da katılması gerekliliği üzerinde fikir alışverişinde bulundular.

Prof. Dr. Nezahat Güçlü, gençliğin daha sağlıklı ve yararlı bir şekilde yetiştirilmesi için onlara sporun öğretilmesi ve sevdirilmesi gerektiğini söyledi. Doç. Dr. Mehmet Güçlü de konuşmasında sporun takım ruhuna, fiziksel ve zihinsel gelişimine değindi. Güçlü, sporun insanları daha özgüvenli ve birbirlerine karşı anlayışlı kıldığına dikkat çekerek her türlü spor faaliyetinin Türkiye’de desteklenmesi gerekliliğinden söz etti. Yrd. Doç. Dr. Tekin Çolakoğlu ise, sporun sağlıklı nesiller yetiştirmek için çok önemli bir araç olduğunu belirterek “Gölbaşı’nın çok güzel spor tesisleri var. Bunları değerlendirmek gerekiyor. Sadece futbol alanında değil doğa sporları bağlamında da gölbaşı önemli avantajlara sahip” şeklinde konuştu.

Toplantıda MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Gölbaşı Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri, idari ve teknik kadro ile sporcular katıldı. Toplantının ardından katılımcı öğretim üyelerine Gölbaşı Belediyespor formasının yanı sıra çeşitli hediyeler verildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2013, 18:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER