Oyaca da kültür merkezine kavuşuyor

Oyaca da kültür merkezine kavuşuyor

Oyaca da kültür merkezine kavuşuyor
 Gölbaşı Belediyesi’nin her mahalleye kültür merkezi projesi kapsamında yapımı tamamlanan Oyaca Kültür Merkezi 13 Temmuz 2013 Cumartesi günü (yarın) saat 19.00’da açılacak. Açılış dolayısıyla mahallede bir de toplu iftar verilecek.

Gölbaşı Belediyesi’nin her mahalleye kültür merkezi projesi kapsamında yapımı tamamlanan Oyaca Kültür Merkezi 13 Temmuz 2013 Cumartesi günü saat 19.00’da açılacak. Açılış dolayısıyla Gölbaşı Belediyesi tarafından Oyaca’da bir de toplu iftar verilecek.

AÇILIŞ SIRASI OYACA’DA

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, kültür merkezlerinin çok yönlü olarak hizmet verdiğini belirterek “Her mahalleyi kültür merkezine kavuşturma hedefinde adım adım sona geldik. Bir yandan yeni merkezlerin temelini atarken tamamlananların da hizmete açılışını gerçekleştiriyoruz. Sıra Oyaca’ya geldi, inşallah hep beraber kültür merkezinin açılışını yapacağız ve ardından toplu iftarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

MAHALLELERE PRESTİJ

Kültür merkezlerinin mahallelere büyük bir prestij kazandırdığını ifade eden Başkan Yakup Odabaşı, şunları söyledi:

“Söz verdiğimiz kültür merkezlerinden birisinin daha hizmete açılmasının mutluluğu içindeyim. Kültür merkezleri, Gölbaşılı vatandaşlarımıza çok yönlü olarak hizmet verecek. Oyaca’da açılışını yapacağımız kültür merkezimiz iki katlı olarak inşa ediledi. Kültür merkezinde muhtarlık bürolarının yanı sıra çok amaçlı salon, mutfak ve lavabolar yer alıyor. Vatandaşlarımızı bu merkezler sayesinde cenazelerinde, bayramlarında, düğünlerinde, nişanlarında ve kısacası özel günlerinde kullanabilecekleri kapalı ve sıcak mekânlara kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışını yapacağımız kültür merkezi, Oyacalı hemşehrilerimize ve Gölbaşımıza hayırlı olsun.”

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2013, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER