İncek’e yakışır spor ve kültür merkezi...

İncek, Gölbaşı Belediyesi tarafından modern mimari çizgilerle tasarlanan spor ve kültür merkezine kavuşuyor.

 İncek’e yakışır spor ve kültür merkezi...

 

Gölbaşı Belediyesi tarafından İncek’te yaptırılacak spor ve kültür merkezinin temeline ilk harcı Kaymakam Raşit Zengin ile Belediye Başkanı Yakup Odabaşı koydu. Başkan Odabaşı, “Modern mimari çizgilerle tasarlanan kültür merkezimiz, İncek’e yakışacak” dedi.


İncek, Gölbaşı Belediyesi tarafından modern mimari çizgilerle tasarlanan spor ve kültür merkezine kavuşuyor. Spor ve kültür merkezinin temeline ilk harcı Kaymakam Raşit Zengin ile Belediye Başkanı Yakup Odabaşı koydu. Başkan Odabaşı, “Kısa sürede tamamlanmasını planladığımız modern mimari çizgilerle tasarlanan merkezimiz İncek’e yakışacak” dedi.

HİZMET SEFERBERLİĞİ

Temel atma töreninde konuşan Başkan Yakup Odabaşı, “Güzel ilçemizin her köşesine hizmet götürebilmek adına, tüm ekiplerimizle gayret ediyoruz. Sevdalısı olduğumuz ilçemizi Yüce Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle Türkiye’nin parlayan yıldızı yapabilmek için, gece gündüz demeden çalışıyoruz” diye konuştu.

Başkan Odabaşı, İncek’in hızla gelişen ve birçok yatırımcı için büyük bir cazibe merkezi olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Gölbaşı Belediyesi olarak biz de huzur dolu bu nezih mahallemize yakışır bir eser armağan etmek istedik. Temelini atmak için bir araya geldiğimiz, spor ve kültür merkezimiz, bölgedeki ihtiyaçlar tespit edilerek, mahalle sakinlerinin istekleri doğrultusunda projelendirilmiş olup, İncek ve civarındaki ihtiyacı fazlasıyla karşılayacak niteliktedir.

Vatandaşlarımızın sağlıklı yaşamını düzenli bir şekilde sürdürebilmesi ve sosyal etkinliklerini konforlu bir şekilde yapabilmesi amacıyla, İncek’e yakışır, modern mimari çizgilerle tasarlanan bu kültür merkezimiz, toplam 7200 m2’lik bir alanı kapsamaktadır. Bu devasa kompleksin içine inşa edeceğimiz 1500 m2’lik merkezimizin içerisinde spor salonları, soyunma odaları, fitnes aletleri, çok amaçlı salon, kafe, mutfak, çocuk oyun odası gibi birçok donatı yer alacaktır.

İnşallah, çok kısa bir sürede yapımı tamamlanacak olan bu tesisimiz, hem İncek ve çevresindeki mahallelerimize, hem de marka kent Gölbaşı’na yakışır bir mekan olacaktır.”

Gölbaşı Belediyesi tarafından İncek Mahallesinde yapımına başlanan spor ve kültür merkezinin temeline ilk harcı Kaymakam Raşit Zengin, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ve İncek Mahallesi Muhtarı Abdullah Teber birlikte koydular. Temel atma töreninde kurban kesildi ve vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu. Törene Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Duman, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, muhtarlar ve çok sayıda davetli de katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2013, 19:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER