Milli sporculardan Duruay'a destek

Gölbaşı Fatih Duruay ile birlikte milli sporcular çıkaran en önemli yer olacak.

Milli sporculardan Duruay'a destek

Gölbaşı Fatih Duruay ile birlikte milli sporcular çıkaran en önemli yer olacak.

Dünya İşitme Engelliler Futbol Milli Takım Antrenörü ve Gölbaşı Spor Komisyonu Başkanı Mücahit Öztürk’ün organize ettiği kahvaltıda Ak Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay ile İlçe Başkanı Osman Karaaslan, dünya ve Avrupa Şampiyonu sporcular ile bir araya geldi.

Güreş Federasyonu’nda yönetici olan Fatih Duruay’ın spora ve sporcuya verdiği önemin bir göstergesi olan kahvaltıda Gölbaşı’nda milli sporcuların çıkması için çalışmaların yapılacağı ve Gölbaşılı sporcuların Dünya Şampiyonalarında mücadele etmesi için ilk adım atılmış oldu.

Gölbaşı’ndaki kahve kültürünün yerini spora bırakması için çalışacaklarının sözünü veren Fatih Duruay, milli sporcuların verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi Gölbaşılı gençlerinde milli sporcu olması için bütün imkanları sonuna kadar kullanacaklarının sözünü verdi.

Gölbaşı Spor Komisyonu Başkanı Mücait Öztürk ise Fatih Duruay’ın Belediye Başkanlığında Gölbaşı’ndan çıkan sporcuların Dünya Şampiyonu olması için tüm projelerinin hazır olduğunu söyledi ve Duruay’a desteklerinin tam olduğunu dile getirdi.

KAHVALTIYA KATILAN MİLLİ SPORCULAR

Dünya ve Avrupa Olimpiyat Şampiyonu Milli Halterci Halil Mutlu,  Kırkpınar Başpehlivanı Recep Kara, Olimpiyat Şampiyonu Tekvandocu Bahri Tanrıkulu, Güreş Milli Takım Eski Antrenörü Yakup Topuz, Olimpiyat 2. Güreşçi Mehmet Özal, Dünya Şampiyonu İşitme Engelliler Teknik Direktörü Ali Metin, Güreş Milli Takım Yardımcı Antrenörü Teyfik Erdenerin, profesyonel futbolcu Musa Kas, Şenol Karagöl, Ensar Kurt,  Olimpiyat Şampiyonu Tekvandocu Hamide Bıçkın, Avrupa Şampiyonu Güreşçi Bayram Özdemir, Avrupa Şampiyonu Nuri Zengin, Dünya 2. Güreşçi İrfan Kirazlı, İşitme Engelliler Milli Takım Hocası Reşit Azun, Milli Takım Kick Boks Antrenörü Uğur Alparslan, Bayan Futbol Takımı sporcuları ve çok sayıda milli sporcu Fatih Duruay’a destek verdiklerini dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2014, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER