Başkan Odabaşı’ndan YGS’de başarılı öğrencilere ödül müjdesi

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek olan Gölbaşılı öğrencilere başarılar dilerken, sınavda dereceye giren öğrencileri ödüllendireceklerini bildirdi.

Başkan Odabaşı’ndan YGS’de  başarılı öğrencilere ödül müjdesi
 Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek olan Gölbaşılı öğrencilere başarılar dilerken, sınavda dereceye giren öğrencileri ödüllendireceklerini bildirdi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 23 Mart Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) sınavına girecek olan Gölbaşılı öğrencilere başarı dilerken dereceye girecek öğrencileri de ödüllendireceklerinin müjdesini verdi.

Üniversiteye giriş sınavlarının ilk aşaması olacak YGS’de öğrencilerin sınava kaygı ve endişeden uzak bir şekilde girmeleri gerektiğini söyleyen Başkan Odabaşı, “Gençlerimizin geleceklerine de yön verecek olan bu sınavda yanlarında olduğumu belirterek, onlara başarılar diliyorum” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN HEYECANINA ORTAĞIZ”

Türkiye genelinde yaklaşık 2 milyon öğrencinin yaşadığı heyecanı kendisinin de yaşadığını belirten Başkan Odabaşı, Gölbaşılı gençlere başarı dileklerinde bulunup şunları söyledi;

“Gençlerimizin hayatlarına da yön verecek olan bu sınava, kaygı ve endişelerini bastırarak girmelerini tavsiye ediyorum. Öğrencilerimizin aileleriyle birlikte yaşadıkları heyecana bizler de ortağız. Onların hafta sonu girecekleri sınavlardan başarılı sonuçlar elde edeceklerine inancım tam. Sınava girecek Gölbaşılı tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLECEK

Gölbaşılı gençlere başarı dileklerinde bulunan Başkan Yakup Odabaşı, YGS sınavında dereceye giren Gölbaşı öğrencilere ödül verileceğini de söyledi. Sınavda başarı elde edip dereceye girmeyi başaran öğrencilerin, ikinci aşama sınavlarına daha iyi hazırlanması için ödüllendirileceğini belirten Başkan Odabaşı, “Gölbaşı’nda gerek üniversite gerekse de ortaöğretim seviyesindeki öğrencilerimize verdiğimiz desteklerle Gölbaşı’nda eğitime verdiğimiz önemi gösterdik. Desteklerimizin devamını hafta sonu yapılacak olan YGS sınavında başarılı olup, dereceye giren Gölbaşılı öğrencilerimize ödül vererek sürdüreceğiz. Bu sayede hem öğrencilerimizin başarılarını ödüllendirmiş hem de bir sonraki sınavda başarılarını sürdürmeleri için onları teşvik etmiş olacağız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2014, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER