'Bizim Ercan' dediler, Yeri göğü İnlettiler...

'Bizim Ercan'ın mitingi binlerce sevgi seline dönüştü.

'Bizim Ercan' dediler, Yeri göğü İnlettiler...
 30 Mart Yerel seçimleri yaklaştıkça partilerde de heyecan doruğa ulaştı. Gölbaşı’nda destekledikleri kişinin Belediye Başkanı olmasını isteyen seçmenler ve partililer her fırsatta adaylarını yalnız bırakmıyor. Gölbaşı’nda CHP’nin başkanlık bayrağını taşıyan genç ve dinamik adayı Ercan Şimşek ve ekibi Karşıyaka Pazar Yeri’nde düzenlenen mitingde adeta gövde gösterisi yaptı.

Ankaralı İbocan’ın da sahne aldığı programda binlerce kişi miting alanını doldurdu. Programın ardından Karanfil Caddesi üzerinde bulunan Seçim Bürosuna doğru yapılan yürüyüş ise görülmeye değerdi.

7’den 70’e her yaştan partilinin katıldığı mitinge CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, CHP Ankara Kadın Kolları Başkanı Canan Kumbasar, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Adayları, partililer ve binlerce vatandaş katıldı.

Ankaralı İbocan’ın söylediği şarkıların ardından konuşmasını yapmak üzere sahneye çıkan Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek’e coşkulu kalabalık hep bir ağızdan sloganlar atarak destek verdi.


“DÜŞMANI OLSA BUNU YAPMAZ”

Şimşek yaptığı konuşmasında Odabaşı’na yüklenerek, Odabaşı’nın 5 yıl boyunca hizmet değil bahane ürettiğini dile getirerek, imar sorununda da mevcut belediyenin hiçbir sorunu çözemediğini vurguladı. Yeni imar alanları açamayan bir belediyenin Gölbaşı’nın gelişiminin önüne geçtiğinin altını çizen Şimşek, “İnsan düşmanı olsa Gölbaşı’na bunu yapmaz’ diyerek Odabaşı’nı sert bir dille eleştirdi.


ODABAŞI VERDİĞİ SÖZLERİ TUTMADI

Konuşmasında Odabaşı’nı 2009-2014 de hazırlanan seçim broşürü ile eleştiri yağmuruna tutan Şimşek, ‘Belediye Başkanı diyor ki biz verdiğimiz sözleri tuttuk. 2009 seçim broşürü ve 2014 seçim broşürü arasında bir fark yok. Madem sözlerinizi tuttunuz, maddeler neden aynı’ diyerek, Odabaşı’nın verdiği sözleri yerine getirmediğini ifade etti.

ODABAŞI PARTİZANLIK YAPTI

2009 yerel seçimlerinin ardından ‘Parti rozetimi çıkarttım’ diyerek her kesime hizmet sözü veren Odabaşı’na bu sözlerini hatırlatan Ercan Şimşek, “ Odabaşı Gölbaşı’nın 8. Belediye Başkanı. Bir baksın önceki belediye başkanlarının icraatlarına. Hangisi, kendisi kadar partizanlık yapmıştır. Şahin Tepesine Alparslan Türkeş adını koydunuz. Bahçelievler Parkı’na Bahçeli adını verdiniz. Rozeti bırakıp, herkesin belediye başkanı olacağım dediniz. Rozeti çıkardınız, üç hilali uluslar arası festival yaptığımız, Gölbaşılıların kullandığı sahil parkının girişine astınız. Ama bu partizanlıkların hesabını 30 Mart’ta vereceksiniz” dedi.


BİR 5 YIL DAHA KAYBETMEMEK İÇİN

Şimşek konuşmasının büyük bir çoğunluğunda Odabaşı’na yüklenerek Gölbaşı’na 5 yıl kaybettirdiğini ve Gölbaşı’nın bir 5 yıl daha kaybetmemesi için 30 Mart’ta seçmenin doğru kararı vereceğini söyledi. Gölbaşılı seçmenden ‘Biz Gölbaşı’na aşığınız’ diyerek oy isteyen Şimşek, Gölbaşı’nı ileriye taşıyacak projelerinin ve ekibin hazır olduğunu dile getirerek, ‘CHP kadroları 30 Mart’ta iş başı yapacak’ dedi. 

CADDE VE SOKAKLAR ŞENLENDİ

Yapılan konuşmaların ardından mitinge katılan coşkulu kalabalık ile birlikte CHP’li ekip Karanfil Caddesi’nde bulunan seçim bürosuna doğru yürüyüşe geçti. Seçim otobüsü eşliğinde Karşıyaka Pazar Yerinden Karanfil Caddesi’ne kadar ellerinde CHP bayrakları ile yürüyen CHP’liler adeta rakiplerine gövde gösterisi yaptı. Binlerce partili sokaklarda alkışlar eşliğinde tezahüratta bulunarak Şimşek’e omuz verdi.

Karanfil Caddesi’nde bulunan seçim bürosu önünde toplanan kalabalık aynı coşkuyu burada da yaşatarak, Başkanlarına olan inançlarını bir kez daha gösterdi. 





Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2014, 23:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER