Gölbaşı'nda büyük sevgi yürüyüşü

AK Parti’nin Gölbaşı adayı Fatih Duruay Gölbaşı’nda düzenledikleri Sevgi Yürüyüşü adı verilen etkinlikte, Gölbaşılara kafanfil dağıttı.

Gölbaşı'nda büyük sevgi yürüyüşü
 AK Parti’nin Gölbaşı adayı Fatih Duruay Gölbaşı’nda düzenledikleri Sevgi Yürüyüşü adı verilen etkinlikte, Gölbaşılara kafanfil dağıttı.

Yürüyüşe, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Ali Babacan, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,  Ankara milletvekilleri Tülay Selamoğlu, Seyit Sertçelik ile Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve  AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan da katıldı. Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay ile AK Parti’li siyasiler, yürüyüş boyunca Gölbaşılılarla sohbet edip, karanfil dağıttı.

GÖLBAŞI'NA HÜKÜMET DESTEĞİ

Gölbaşına dört bir koldan giren bakan ve vekiller Esnafın sıkıntıları ve dertlerini ve sıkıntılarını dinleyerek tek tek not aldılar. Allah Nasip ederse 31 Marttan sonra sıkıntıların üstesinden geleceğiz, bundan hiç kuşkunuz olmasın, sizlerin desteği ile bizlerinde çalışmaları ile üstesinden gelemiyeceğimiz hiç bir sıkıntı kalmayacak"  dediler.

HALKTAN SEVGİ GÖSTERİSİ
Bakan Ali Babacan, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Sevgi Yürüyüşü sırasında Gölbaşı caddelerinde karşılaştıkları esnaf ve vatandaşa karanfil sundu. Yürüyüşün özellikle demokrasinin bayramı olarak görülen sandık günlerine hazırlık olduğunu belirten Belediye Başkan adayı Fatih Duruay, "Sevgi gösterilerine hep beraber şahit olduk. Çok verimli geçti" dedi.

'HALKIMIZIN GÜCÜNE İNANIYORUZ'
Vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşen yürüyüşü bölge milletvekilleri, bakanlar, Genel Başkan yardımcıları ve esnafla beraber gerçekleştirdiklerini vurgulayan Duruay, "Tüm vatandaşlarımıza dönük bir yürüyüş oldu. Karanfillerimizi, çiçeklerimizi dağıttık. İnsanlara sevgiyi göstermek önemli bir şey… Milli iradenin ortaya çıktığı günlerdeyiz. Biz milli iradeye inanıyoruz. Halkımızın gücüne, halkımızın teveccühüne güveniyoruz. Onun için de bu Sevgi Yürüyüşleri'ni gerçekleştiriyoruz" diye konuştu

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER