UNUTULMAYACAK BİR LİDER...

Karaaslan ve Duruay'dan anma mesajı...

UNUTULMAYACAK BİR LİDER...
 2009 yılında yaptığı seçim çalışmaları sırasında bindiği helikopterin düşmesi sonucu yanında bulunan 4 kişi ile birlikte hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu’nun 5. Ölüm yıl dönümü sebebi ile AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay anma mesajı yayınladı. 


AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan Yazıcıoğlu’nun unutulmayacak bir lider olduğunu ifade ederek, “ 28 Şubat’ın dik duran ismi olan ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın meclis konuşmasında yokluğunu arıyorum dediği, siyasi hayatında vatan ve millet sevgisini her daim ön planda tutan Büyük Birlik Partisi’nin unutulmayacak lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nu ve aynı helikopterde bulunan şehit kardeşlerimizi şahadetlerinin 5. Yıl dönümünde rahmetle anıyoruz. Şehitlerimizin yakınlarının ve Büyük Birlik Partisi Teşkilatının acılarını paylaşıyoruz” dedi.

AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay ise mesajında ‘25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş mitingini tamamlayıp Yozgat’ın Yerköy ilçesinde yapılacak mitinge gitmek için bindiği helikopterin elim bir kaza sonucu düşmesi ile şehit olan Büyük Birlik Partisi’nin kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nu ve diğer şehitlerimizi hakka yürüyüşlerinin 5. Yılında rahmetle anıyor ve tüm BBP teşkilatının acısını paylaşıyorum.  Türkiye siyasetinin önemli isimlerinden olan Muhsin Yazıcıoğlu’nun, Türk siyasetine kazandırdıkları asla unutulmayacaktır’ ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2014, 21:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER