NE DEĞER VERDİNİZ Kİ, NE İSTİYORSUNUZ?

Gölbaşı Andezit Taş İşletmeleri Birliği Derneği Başkanı Hüseyin Kaymak: Andezitçilere ne değer verdiniz ki ne istiyorsunuz?..

NE DEĞER VERDİNİZ Kİ, NE İSTİYORSUNUZ?
 Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın Andezit İşletmelerinde çalışan işçilere yaptığı ziyaret sonrasında basına servis edilen habere Gölbaşı Andezit Taş İşletmeleri Birliği Derneği Başkanı Hüseyin Kaymak’tan tepki geldi.

‘Başkan Yakup Odabaşı’nın ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten işçiler,  “Başkanımız ziyaretiyle bizi mutlu etti. Gölbaşı için yaptığı hizmetleri devam ettirmesi için bu seçimlerde de onu destekleyip, yola devam diyeceğiz” dediler” ifadelerinin kullanıldığı haberi eleştiren Kaymak, ‘Sayın Başkanımız Andezit Fabrikalarına ziyarette bulunmuş. Benim Fabrikama geliyor ama Dernek Başkanı olarak benim haberim yok. Diğer partilerde bize ziyarette bulundu. Hepsi beni arayarak randevu aldı. Bizde nezaket kuralları gereği Taş Atölyelerimizi ziyaret eden parti temsilcilerine eşlik ettik. Ama Odabaşı’nın ziyaretinden haberim yoktu. Ziyaret şekli yanlış. Ayrıca Sayın Odabaşı 5 yılda ‘çok değerlidir’ dediği Andezit Taşı için ne yaptı? Ne hizmet verdi? Herkes her şeyi biliyor. Gölbaşı Belediyesi Andezit’e değer mi verdi ki bizler destek verelim. ” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2014, 21:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER