Sevgimizi, hizmetle birleştirdik

Gölbaşı Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, 30 Mart yerel seçimleri kapsamında sürdüğü çalışmalarına mahallelerde devam etti.

Sevgimizi, hizmetle birleştirdik
 Gölbaşı Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, 30 Mart yerel seçimleri kapsamında sürdüğü çalışmalarına mahallelerde devam etti.

Başkan Yakup Odabaşı’nın ziyaret durakları Ballıkpınar, Tulumtaş, Hallaçlı, Subaşı, Çayırlı, Topaklı, Gökçehöyük ve Yavrucuk mahalleleri oldu. Cuma namazını da vatandaşlarla birlikte kılan Başkan Odabaşı, mahallelilerle kucaklaşıp, sohbet etti. Başkan Odabaşı’nı büyük bir coşkuyla karşılayan mahalleliler “Dürüst adam, yola devam” diyerek desteklerini açıkladılar.

Mahalle sakinleriyle kahvehanelerde bir araya gelen Başkan Yakup Odabaşı, Gölbaşılı hemşehrilerinin kendisine gösterdiği ilgiden ve destekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“GÖLBAŞI SEVGİMİZİ HİZMETLE BİRLEŞTİRDİK”

“Sizlerin desteği bize güç veriyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana hep sizin için çalıştık. Gölbaşı’mızı modern bir kent haline getirdik. Desteklerinizle bizleri hep onurlandırdınız. Göreve sizlerin desteği ile geldik ve 5 yıl boyunca sizler için hizmet verdik. Siz isteklerinizi söylediniz, biz de hepsine cevap vermeye çalıştık. Gölbaşı sevgimizi hizmetle birleştirip, ilçemiz için unutulmayacak hizmetleri hayata soktuk. Bunları hep beraber yaptık, yapmaya da devam edeceğiz.

“GÖLBAŞI CAZİBE MERKEZİ OLACAK”

Göreve geldiğimizde ekonomik sıkıntılarla boğuşan bir belediye ve ilçeydik. İnançlı çalışmalarımız ve sizlerin destekleri sayesinde bugün Gölbaşımız marka kent olmuştur. Sizin dualarınız ve destekleriniz ile inşallah ilçemizi cazibe merkezi haline getireceğiz. 5 yıl önce gelip sizlerin karşısına ne söz verdiysek, hepsini yaptık. Önümüzde bir seçim daha ve biz göreve bir kez daha talip olduk. Bir 5 yıl için daha sizin desteğinizi, dualarınızı, izninizi istiyoruz. Gölbaşımız için birlikte çalışmaya devam edelim istiyoruz.”

VATANDAŞLARI UYARDI

Seçime az bir süre kala Gölbaşı’nda siyasetin çirkinleşmeye başladığını söyleyen Yakup Odabaşı, karalama kampanyalarıyla ilgili olarak da vatandaşları uyardı. Hafta içinde dağıtılan korsan broşürler hakkında da konuşan Başkan Odabaşı, “Seçime az bir süre kala aleyhimizde çirkin karalama çalışmaları başladı. Gölbaşılı hemşehrilerimizi boş vaatlerle kandıramayacağını anlayanlar, korsan broşürlerle akıllarını çelmeye çalışıyor. Bu yapılanlar ilçemize de bize de zarar vermektedir. Gölbaşımıza zarar verenlerden kurtulacağımız ve ilçemizi daha güzel günlere taşıyacağımız tarih bize çok yakın. İnşallah hep birlikte bu sıkıntıları aşacağız” şeklinde konuştu.

HEM DESTEK HEM DUALARINI ALDI

Başkan Odabaşı’nın görevde olduğu sürede çok güzel işler yaptığını dile getiren vatandaşlar ise Başkan Odabaşı’na desteklerini açıklarken, “Gölbaşı için yaptığın hizmetlerden memnunuz. Göreve geldiğinden bu yana ne bizi unuttun, ne de verdiği bir sözü. Desteklerimiz de, dualarımız da seninle Başkanım” şeklinde konuştular.

Başkan Odabaşı’nın mahalle ziyaretleri sırasında; MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Belediye meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları da kendisine eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2014, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER