Duruay: Ülkemize sahip çıkmamız lazım

Duruay: Ülkemize sahip çıkmamız lazım

Duruay: Ülkemize sahip çıkmamız lazım
 Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Moderatör adlı haber programına konuk olan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Faith Duruay, canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Duruay’ın açıklamalarında satır başları şöyle;

ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM

Memleketin son günlerde yaşadığımız olaylara baktığımız zaman, ülkemize, başbakanımıza, Milli iradeye sahip çıkmamız lazım. Gölbaşı’ndaki vatandaşlarımız oy verirken bu olaya Fatih Duruay olarak bakmaması, buna direkt olarak Başbakanımıza oy verdiğini bilincinde olmamız lazım. Yerel seçimler ilk defa tarihinde bir referandum niteliği taşıyor.

OY VERİRKEN ,FATİH DURUAY OLARAK BAKMASINLAR

Türkiyemizde ya istikrar diyeceğiz yada  yıl önce olduğu gibi kaoslar yaşayacağız. Faizlerin yüksek olduğu, anarşinin olduğu bir Türkiye isteyeceğiz yada gerçeken dünyada bir itibarı olan siyasi olarak, ekonomik olarak bir güç olan Türkiye isteyeceğiz. Vatandaşlarımız oy verirken Fatih Duruay olarak bakmamız lazım. Artık Türkiye’ye sahip çıkmamız lazım.

BU SEÇİMLERİ ALACAĞIZ

Biz bu seçimleri alacağız. Bunda kimsenin şüphesi olmasın. Kaybedebiliriz de ama biz biz bu seçimi alacağız. Biz Türkiye’mize sahip çıkacağız.

Gölbaşı Son Gaste

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2014, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER