Odabaşı'nı %1 Bile Sevmiyormuş

Bundan iki yol önce Gölbaşı'nda yayın yapan gazetecilere hitaben "Sizi Gölbaşı'nın %1 bile okumuyor" diyerek küçük gören Yakup Odabaşı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katıldığı mitingde seçmenin %1'ni bile toplamakta zorlandı.

Odabaşı'nı %1 Bile Sevmiyormuş
Ankara Caddesi üzerinde düzenlenen mitinge Devlet Bahçeli 15.30'da katıldı. Bundan iki yıl önce Gölbaşı'nda yayın yapan gazetecilere hitaben sizi Gölbaşı'nın %1 bile okumuyor diyerek küçük gören Yakup Odabaşı, Milliyetçi Haraket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katıldığı mitingde seçmenin %1'ni bile toplamakda zorlandı.

Yerel seçimler öncesi artık son kozlarını oynamaya başlayan siyasiler ile son haftaya girildiği şu günlerde Yakup Odabaşı'nın Devlet Bahçeli hamlesi pekde umduğu gibi olmadı. Devlet Bahçeli 'nin 77 bin seçmeni olan Gölbaşı'nda 1500 kişilik bir kalabalığa hitap etmesinden memnun olmadığı gözlemlenirken, mitinge katılan kişilerinde heyecansız olması mitingin sönük geçmesine neden oldu.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin MHP SKM'yi ziyaretinde koskaca cadde kapatıldı, vatandaş perişan oldu. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı ziyarette cadde kaaptılınca Ankara'ya gitmek için bekleyen vatandaşlar otobüs ve dolmuşlara Konya Yolu'ndan binmek zorunda kaldı.

Bahçeli'nin gelmesiyle aksayan trafik, Bahçeli'nin gitmesiyle son bulurken vatandaşlar siyasi partilere de isyan etti. Seçimlerin bir an  önce bitmesi gerektiğini kaydeden vatandaşlar "Bu kadar kalabalık yüzünden koskoca cadde kapatılır mı? Perişan olduk. Bu seçimler bir an önce bitsin" dedi.

Öte yandan gövde gösterisi yapması beklenen MHP Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı'nın toplanan kalabalıktan memnun olmadığı görüldü.





Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2014, 23:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER