Duruay'dan Odabaşı'na: Taklitçi

Biz projelerimizi açıkladık. Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da bizden sonra projelerini açıkladı. Aradaki farkı gördünüz mü? Taklitçi taklitçi… Biz ne koyduksak aynısı koydu.

Duruay'dan Odabaşı'na: Taklitçi
 Ak Parti Belediye Meclis Üyesi adayı Gökhan Koçak ve arkadaşlarının organize ettiği seçim toplantısında Ak Parti adeta gövde gösterisi yaptı. Yaklaşık 600 kişinin katıldığı toplantıdaki kalabalık Ak Partilileri memnun etti.

Toplantıya Ak Parti İl Başkanı Murat Alpaslan, Çorum milletvekili Cahit Bağcı, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Belediye Başkan adayı Fatih Duruay’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katılırken, toplantı “İğne atsan yere düşmez” dedirtti.

BENİ BURALARA SİZLER GETİRDİNİZ

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi adayı Gökhan Koçak vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada “Beni buralara sizler getirdiniz “derken Gölbaşı halkının her daim yanında olduğunu söyledi. Koçak, vatandaşlardan destek isterken “Siz hep yanımda oldunuz. Beni bu yerlere sizler taşıdınız. Geçtiğimiz dönem de oylarını verdiniz. Bu dönem yine yanımızda olacağınızdan hiç şüphemiz yok. Gölbaşı’nın Ak Parti iktidarına, Ak Partili Büyükşehir Belediyesi’ne ve Ak Partili bir belediye ihtiyacı var. Bizden desteğinizi esirgemeyin”. diye konuştu.

BİZLERİ MAHCUP ETMEDİNİZ

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’da toplantını kalabalığından duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Bu coşkunuz gösteriyor ki. 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti 2009’da kaybettiği belediyeyi sizin destek ve dualarınızla yeniden kazanacak. Bugün burada Yakup Odabaşı’nın mitingi vardı. Çoğu da Ankara’dan otobüslerle getirdiler. Burada o mitingle yarışacak bir kalabalık var. Bizi mahcup etmiyorsunuz. Bizde sizleri mahcup etmeyeceğiz. 30 Mart’ta da sandıklardan Ak Parti çıkacak. Hepimizi sevgiyle selamlıyorum.” dedi.

MHP’NİN MİTİNGİNDE BİLE BU KADAR KALABALIK YOKTU

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay ise konuşmasında şu sözlere yer verdi;

MHP’nin SKM açılışında bile inanın bu kadar kalabalık yoktu. Gölbaşı’nda katılan ancak bu kadardı. Biz sadece burada bir istişare toplantısı yapıyoruz. Bu şunu gösteriyor… Artık Gölbaşı büyük düşünüyor. Artık Gölbaşı günübirlik siyasetlere kanmıyor. Biz hep beraber büyük düşünüyoruz.

5 SENEDE 1 METRE BİLE İMAR YAPILMADI

Dünyada iki çeşit belediyecilik vardır. Çağdışı belediyecilik ve çağdaş belediyecilik. Bir belediye başkanının asli görevleri vardır. Bir başkan bulunduğu şehrin fiziki, ekonomik, sosyal ve kültürel olarak büyümesinden sorumludur. 5 senede Gölbaşı Belediyesi olarak 1 metre bile imar yapmadık. Bu demek ki belediye olarak görevimizi yapmıyoruz. Biz görevimizi yapacağız Allah’ın izniyle. 5 yıl içerisinde üretilmiş 1 metre imar yok.

KAPIDA YATMAMIZ GEREKİYORSA, YATARIZ!

Ekonomik olarak görevimizi de yapmadık. Bir tane yatırımcıyı Gölbaşı’na çekmedi. Biz istiyoruz ki, kimin eli öpülecekse gidip öpeceğiz. Kimin kapısında yatacaksak, yatacağız. Gölbaşı’na sanayicilerimizi getireceğiz. Sanayicileri getireceğiz ki istihdam yaratacağız.

Gölbaşı Belediyesi’nin şu anda sosyal ve kültürel bir faaliyeti yok. Demek ki biz bunları yapamıyoruz. Yani biz belediyeciliği yapamıyoruz. Bunun kısacası bu. Biz bu belediyeciliği alnımızın akıyla yapmak için yola çıktık ve Allah’ın izniyle de 30 Mart’ta bunu başaracağız.

BU SÖZLER ODABAŞI’NA: TAKLİTÇİ

Artık Gölbaşı’na çağdaş belediyeciliği getirmemiz lazım. Biz projelerimizi açıkladık. Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da bizden sonra projelerini açıkladı. Aradaki farkı gördünüz mü? Taklitçi taklitçi… Biz ne koyduksak aynısı koydu. 5 sene önce ne dediyse aynısı koydu. Biz onbin konut diyoruz, o bin konut diyor… Aramızdaki fark bu. Biz büyük düşünüyoruz, onlar küçük düşünmüyoruz. Beş sene önce konut sözü verdi… Kaç tane yapmadı. Kazanırsa yine böyle olacak ki, ben öyle bir ihtimal görmüyorum.

BU İŞİ ONLARA ÖĞRETECEĞİZ

Biz termal otel dedik, bakın termal oteli oraya koydular. Biz projelerimizi özellikle önce açıkladık ki, bizi taklit etsinler diye. Çünkü onlar bu işleri bilmiyorlar. Biz onlara bu işi öğreteceğiz.

GARİBANLA UĞRAŞMAYIZ

Belediyede çalışan arkadaşlarımız rahat olsunlar. Biz garibanla uğraşmayacağız, ekmeğe ihtiyacı olan hiç kimseyle uğraşmayacağız. Bizim ne dinen, ne de vicdanen bunu yapma ihtimalimiz yok. Bizleri tanıyorsunuz. Ama işe gelmeden maaş alanlara da müsaade etmeyeceğiz.

 

 

Gölbaşı Son Gaste

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2014, 02:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER