Bu ne Şiddet, bu ne celal!...

Son iki gündür farklı kaynakların açıkladığı oy oranlarının ardından AK Parti’ye yapılan çirkin saldırılar artarak devam ediyor.

Bu ne Şiddet, bu ne celal!...
 Son iki gündür farklı kaynakların açıkladığı oy oranlarının ardından AK Parti’ye yapılan çirkin saldırılar artarak devam ediyor. 

Daha önce TOKİ yolunda park halinde duran AK Parti’nin reklam otobüsünü taşlayan ve camlarını kıran kişiler son olarak AK Parti’nin Karaoğlan Mahallesi’nde bulunan bayrak ve pankartları yaktılar.
Gölbaşı’nda partilerine yönelik bu saldırıları seçimler bitene kadar sükunet ile karşılayacaklarını ifade eden ve saldırılar ile ilgili basın açıklaması yapan AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan; ‘Gölbaşı’nda vatandaşlarımızın AK Parti’ye olan ilgisi ve desteğinin her geçen gün arttığı şu günlerde yaşanan bu tür tatsız olaylara tüm algılarımızı kapatacağız. Biz Gölbaşı’nın ve Gölbaşı’nda yaşayan vatandaşlarımızın kazanması için elimizden geleni yapacağız. Biz bu tür olaylara karşı sükunetimizi koruyacağız ve tüm partilerimizden de provokatif olaylara karşı temkinli olmalarını istiyoruz’ dedi.
Karaaslan açıklamasına, ‘bu tür saldırıları yapan insanlar Gölbaşı’nın kötülüğünü isteyen art niyetli insanlardır ve bu art niyetli kişilere en güzel cevabı her şeyin en iyisine layık olan Gölbaşılı kardeşlerimiz oyları ile hak ettikleri yanıtı verecektir. Kavgacı ve yıkıcı kişilere karşı Gölbaşı’nda emniyetten sorumlu tüm kurumların daha dikkatli olmaları istiyorum’ dedi.
AK Parti’ye yönelik yapılan saldırıları kınayarak açıklamasını sonlandıran Osman Karaaslan, partililerine bir kez daha sükunet çağrısında bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2014, 00:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER