Gökhan Gönül resti çekti

Fenerbahçe'nin sağ beki Gökhan Gönül aldığı yıllık ücretin arttırılmasını yoksa takımdan ayrılcağını belirtti.

Gökhan Gönül resti çekti

Bu sezon performansında beklenmedik bir düşüş yaşanan ve son haftalarda yedek kalmaya başlayan F.Bahçe'nin milli futbolcusu Gökhan Gönül'ün kafasının ücreti konusundaki sorunlar nedeniyle karışık olduğu bildirildi. Gökhan'ın F.Bahçe yönetimine bu sorunu çözmek için iki maddelik bir paket sunduğu ortaya çıktı.

TÜRKİYE’NİN EN İYİ SAĞ BEKİ

Milli  futbolcunun F.Bahçe'deki sözleşmesi 2014 yılına kadar sürüyor. Türkiye'nin en iyi sağ beki olarak gösterilen Gökhan, Sarı-Lacivertli kulüpten kimilerine göre yıllık 1.7 milyon, kimilerine de 2 milyon Euro alıyor.

VALENCIA 3 MİLYON EURO ÖNERMİŞTİ

Geçen sezon Mehmet Topal'ın takımı Valencia, Gökhan'a talip oldu ve yıllık 3 milyon Euro ücret önerdi. F.Bahçe yönetimi 10 milyon Euro bonservis bedeli talep edince transfer gerçekleşmedi. Bu nedenle Gökhan'ın kafası karıştı ve performansı düştü.

GÖRÜŞMELER MAYIS AYINDA

Yıldız futbolcu, aynı sorunu gelecek sezon da yaşamak istemiyor. Bu nedenle yönetime 'Ya ücretime zam yapıp 2.5 milyon Euro’ya çıkarın. Ya da bonservis bedelimi Avrupa kulüplerinin kabul edebileceği makul bir seviyeye çekin' teklifinde bulundu. Yönetim, Gökhan'ın taleplerine mayıs ayında yapılacak iç transfer görüşmelerinden sonra cevap verecek.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2012, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER