Gökhan Koçak'tan Polis Haftası mesajı

Gökhan Koçak, Türk Polis Teşkilatının 167 incı kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Gökhan Koçak'tan Polis Haftası mesajı

Gökhan Koçak, Türk Polis Teşkilatının 167 incı kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak Emniyet Teşkilatı çalışanlarının gününü kutladı.Koçak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Yasaların ve tüzüklerin koyduğu kuralları uygulayarak,uygun emirleri ifa etmek için kurulan Polis Teşkilatımızın mensupları, gecesini gündüzüne katarak, halkımızın huzuru ve güvenliği için çalışıp, fedakar ve cefakar bir ruhla bu görevini ikmal etmektedirler.Toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, kanunun hakimiyetini ve devlet otoritesini sağlama gibi çok önemli ve hayati görevleri yerine getirmektedirler.

Devletimizin, çetin ve zor şartlar altında görevini sürdürmekte olan, Polis Teşkilatı’mızın başta özlük hakları , teknik donanım ve teçhizat olmak üzere daha modern bir düzeye getirmesi asli görevlerinden olduğu kesindir.Güçlü bir güvenlik teşkilatı,güçlü bir Türkiye demektir.

Polis Teşkilatımızın,tüm birimlerinde çalışan polislerimizin, Türkiyemizin huzurlu olması için üstün fedakarlıklarda bulunarak görev yapan emniyet mensuplarının, 167. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Milletimizin ve devletimizin güvenliği ve geleceği uğruna görev başında iken şehit düşen emniyet görevlilerimizin aziz ve necip hatıraları ile ruhlarını rahmetle anıyorum.Emekli ve gazilerimiz ile halen görevleri başında olan emniyet mensuplarımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2012, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER