Emniyetten huzur toplantısı

Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü, STK Temsilcileri ve mahalle muhtarları ile huzur toplantısı gerçekleştirdi.

Emniyetten huzur toplantısı
HABER: MERVE ŞAHİN

Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü, STK Temsilcileri ve mahalle muhtarları ile huzur toplantısı gerçekleştirdi.
Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği huzur toplantısına Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Cihangir Kaya, Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Altun, Kredi Kooperatif Başkanı Mirza Akbayrak, Şoförler Odası Başkan Vekili Adıgüzel Bayar ve Mahalle muhtarlarından İrfan Tosun, Abdullah Teber, Bayram Özkan ve Satılmış Öz katıldı.
Emniyet Müdürü Cihangir Kaya mahalle muhtarlarına istek ve beklentilerini sorarak,  “Muhtarlarımız bizimle ne kadar çok irtibata geçerse o kadar iyi biri iletişimi yakalamış oluruz. Polisin halka ulaşması için muhtarların yeri ve önemi büyüktür” dedi.
Ayrıca Kaya, “İlçemizde nüfus artışına bakılaraktan %14’lük olan suç oranlarını %8’lik bir orana indirdik. Vatandaşlarımız da destekleri ile bunu başardık. Gölbaşı’nı diğer ilçelerle kıyasladığımızda suç azalma seviyesi Gölbaşı’nı huzurlu bir ilçe olarak karşımıza çıkardı. Ekiplerimizin başarılı operasyonları sonucu suç oranları asgariye indi. Teşkilatımızın varlığı suç oranlarını en az seviyeye indirip halkın güvenliğini sağlamak ve suçun işlenmesini engellemektir” diye konuştu.
MOBESE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Gölbaşı’na uygulanacak Mobese Sistemi çalışmalarının da devam ettiğini belirten Cihangir Kaya, “Bu sene içerisinde mobese çalışmalarının tamamlanması bekleniyor. Bir miktar ödenek ayrıldı, proje çalışması yapıldı. Gölbaşı’da yakın zamanda KGYS Sistemi’ne dahil olacak” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2012, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER