Projeler açılmak için gün sayıyor

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı’nı marka şehir haline getirmekte önemli bir mesafe kat ettiklerini belirterek “3 projemizin hizmete açılması ilçemize renk katacak” dedi.

Projeler açılmak için gün sayıyor

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı’nı marka şehir haline getirmekte önemli bir mesafe kat ettiklerini belirterek “3 projemizin hizmete açılması ilçemize renk katacak” dedi.

Gölbaşı Belediyesi, ilçeyi marka şehir haline getirecek yapımı devam eden 3 önemli proje, Rauf Denktaş Spor Kompleksi, Bahçeli Parkı ve Kanal Projesini hizmete açmak için gün sayıyor. Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı’nı marka şehir haline getirmekte önemli bir mesafe kat ettiklerini belirterek “3 projemizin hizmete açılması ilçemize renk katacak” dedi.

HİZMETE AÇILACAK 3 PROJE

Gölbaşı’nda önümüzdeki günlerde hizmete açılacak projelerden biri Spor Kompleksi olacak. Başkan Yakup Odabaşı, “Rauf Denktaş Spor Kompleksimizin açılışını önümüzdeki aylarda yapacağız. Kompleksimizin zemin katında 12,5mx25m ebatlarında yarı olimpik yüzme havuzu bulunacak. Bu katta bay-bayan soyunma odaları, lavabolar, duşlar, saunalar, cankurtaran odası, hocalarımız için eğitmen odası ve sağlık odası yer alıyor. Binanın 2. katında spor salonu, aletli jimnastik için fitnes salonu, sağlık odası, 90 kişilik seyir terası, spora gelen bayanların spor sürecinde çocuklarını rahatlıkla bırakabilecekleri gözetmenler eşliğinde olan kreşi, vitamin kafesi olacak. Ayrıca buraya spor dışında gelen ailelerimiz için de kafemiz olacak” dedi.

BAHÇELİ PARKI BÜYÜK BİR İHTİYACI KARŞILAYACAK

Başkan Odabaşı, Bahçelievler Mahallesinde bulunan ve yapımı süren Bahçeli Parkı’nın büyük bir ihtiyacı gidereceğini ifade etti. Başkan Odabaşı, park içinde kültür merkezi, düğün salonu, yaşlılar evi ve birçok sosyal donatı bulunduğunu açıkladı.

Başkan Odabaşı, “Park içinde meydanlar, oturma mekanları, bisiklet yolu, sağlıklı yaşam parkuru ve fitnes aletleri bulunacak. Çocuklarımız için 200m’lik oyun alanları oluşturulup, basketbol sahası, ağaç altı oturma elemanları, gül takları ve çeşmeler bulunacak. Önemli bir ihtiyaç haline gelen düğün salonu ile bu özel günü eziyete dönüştürmeden daha rahat, ferah ve modern bir ortamda çiftlerimizin mutluluğuna şahitlik edeceğiz. 420 kişi kapasiteli salonumuzda hemşerilerimizin huzuru ve mutluluğu için gereken her ayrıntıya yer vereceğiz. Ayrıca düğün salonumuza hizmet etmek için 40 araçlık otoparkta yapılacak.”

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, yakında hizmete açılacak üçüncü projenin yapımı bitme aşamasında olan Kanal Projesi olduğunu bildirdi. Odabaşı, su kanalı etrafında yapılan düzenlemelerle hem ilçe halkına hem de Gölbaşı’nı ziyarete gelenler için yeni oturma ve dinlenme alanları oluşturulduğunu kaydetti.

Başkan Odabaşı “Bu projelerimiz, gerek şehrimizin güzelleşmesi, gerekse Gölbaşılı hemşehrilerimizin huzur ve güven içinde yaşamını sürdürüp, nesillerini yetiştirebilmesi açısından büyük bir adım olacaktır” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2012, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER