1 yılda 7500 kişiye ulaşıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Doç. Dr. Şennur Şenel’e Gölbaşı Belediyesi’nin Paylaşım Noktasını ziyaret etti.

1 yılda 7500 kişiye ulaşıldı
Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Doç. Dr. Şennur Şenel’e Gölbaşı Belediyesi’nin Paylaşım Noktasını ziyaret etti.
Gölbaşı Belediyesi Paylaşım Noktası, yardıma muhtaç ailelere derman olmaya devam ediyor. Bir yıldan bu yana hizmet veren Paylaşım Noktasından bu süre içinde 7 bin 500 kişiye ulaşıldığı bildirildi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Doç. Dr. Şennur Şenel, Gölbaşı Belediyesi’nin bir yıl önce açtığı Paylaşım Noktasını ziyaret etti. Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın eşi Seher Odabaşı, Doç. Dr. Şennur Şenel’e Paylaşım Noktasının faaliyetlerini anlattı.
Doç. Dr. Şennur Şenel’e bilgi veren Seher Odabaşı; Paylaşım Noktası’nın bir yıldır yardıma muhtaç ailelere hizmet verdiğini belirterek şunları söyledi:
“Paylaşım Noktasından bir yıllık sürede toplam 1500 aile ve 7500 kişinin faydalanması sağlandı. Ayrıca Paylaşım Noktasına 4000’den fazla insan da yardımda bulundu.”
“GERÇEKTEN BÜYÜK BİR HİZMET”
Paylaşım Noktasında yaptığı incelemeden çok memnun kaldığını ifade eden MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Doç. Dr. Şennur Şenel, “Toplumsal bağları birbirine bağlayan gerçekten çok büyük bir hizmet projesi. Bu sayede alan ve veren el, birbirini görmüyor. Burası gerçekten takdirle karşılanacak bir yer” dedi. Şenel, Paylaşım Noktasına kendisinin de destek vereceğini söyledi. Şenel, ziyaretinin sonunda Paylaşım Noktasında çalışan görevlilere de hizmetlerinde dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2012, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER