Göl-Der'den HIDIRELLEZ Yürüyüşü

Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Derneği (GÖL-DER) tarafından 6 Mayıs 2012 tarihinde Hıdrellez etkinliği olarak Gerder Vadisi’ne doğa yürüyüşü düzenliyor.

Göl-Der'den HIDIRELLEZ Yürüyüşü

Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Derneği (GÖL-DER) tarafından 6 Mayıs 2012 tarihinde  Hıdrellez etkinliği olarak Gerder Vadisi’ne  doğa yürüyüşü düzenliyor.

Hıdrellezin,  bütün Türk dünyasında bilinen mevsimlik bayramlardan biri olduğunu belirten GÖL-DER Başkanı İsa Ömercan, “Amacımız halkımızı doğa ile buluşturup, ilçemizin güzelliklerini hep birlikte yaşamak ve çevreye zarar veren unsurlara dikkat çekmektir” diyerek, bu tür etkinlikler önemli olduğunu vurguladı.

“Hıdrellez etkinliği Gerder Doga Yürüşü’ne herkesin katılmasını bekliyoruz” diyen Ömercan, “Hıdrellez olan 6 Mayıs 2012 tarihinde Pazar günü  saat 09.00 Gölbaşı altgeçit yanında buluşup, hep birlikte Gerder Vadisi’ne  gideceğiz. Bu tür doğa etkinliklerimizi sık sık yapmayı planlıyoruz. Gezimize ve doğanın korunmasına destek veren ilçe idari yöneticilerimize, siyasi parti teşkilat ve STK  yöneticilerimize, Muhtarlarımıza, yerel basınımıza  ve  sevgili halkımıza  şimdiden teşekkür ederim. Çocuklarımızı da alıp, yürüyüşe katılalım, doğayla bütünleşelim.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2012, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER