PROJE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gölbaşı Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen ve 2010 yılında başlayan “Yetişkinlerin Eğitim Yoluyla Entegrasyonu” isimli Avrupa Birliği Grundtvig projesi çalışmaları devam ediyor.

PROJE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gölbaşı Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen ve 2010 yılında başlayan “Yetişkinlerin Eğitim Yoluyla Entegrasyonu” isimli Avrupa Birliği Grundtvig projesi çalışmaları devam ediyor. Projenin 5. ayak toplantıları 26 Nisan 2012 tarihinde İtalya’nın Napoli şehrinde başladı.  Toplantıya 6 farklı ülkeden 22 eğitimci katıldı.

Toplantılara Gölbaşı Rehberlik ve Araştırma Merkezi adına Müdür Yardımcısı Necdet Kara, Rehber Öğretmen Gazi N.Özcan,  HEM Müdürü Oğuz Yücel, Müdür Yardımcısı Mesut Güler ve Öğretmen Seyfettin Adanır katıldı.

Proje kapsamında daha önceki toplantılar sırasıyla; Portekiz, Türkiye, Litvanya ve Almanya’da yapılmıştı. Daha önce yapılan bu toplantılarda planlanan ve 6 modül olarak içeriği geliştirilen  “yetişkin eğitimcilerinin eğitimi” adlı seminer ise bütün ortak ülkeler ile eş zamanlı olarak 12-16 Mart 2012 tarihleri arasında Gölbaşı’nda 15 öğretmene verilmişti.

Napoli’de yapılan toplantılarda ülke temsilcileri kendi ülkelerinde yaptıkları seminerin değerlendirmesini yaparak diğer ülkelere bilgi verdiler.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2012, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER