MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı depremzedeler için mevlit okuttu

MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenler için mevlid okutuldu.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı depremzedeler için mevlit okuttu

MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenler için mevlid okutuldu.

MHP Gölbaşı İlçe binasında düzenlenen Mevlid’i Şerife MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin, ilçe yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Mevlit’te Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenler için kuranı kerim ve dualar okudu.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunan MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin; " Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Mevlid-i Şerif okutup, yaralı vatandaşlarımıza ve afet bölgesinde canla başla çalışan tüm kardeşlerimize dua ettik. Cenab-ı Hak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmetiyle, merhametiyle muamele eylesin, mekanları cennet olsun inşallah. "dedi.

Ayrıca MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından deprem bölgesindeki zor durumda olan depremzedeler için başlatılan yardım kampanyası devam ediyor.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı, ilçe binasına gelen yardımları Afet Bölgesine, Kaymakamlık ve AFAD Müdürlüğü vasıtasıyla ulaştırmaya devam ediyor.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin, başlatılan yardım kampanyasına katılan vatandaşlara teşekkür ederek; “Yaraları sarmak, acılara ortak olmak için büyük bir çaba ve gayret içinde canla başla çalışan ve yardımlarını esirgemeyen tüm kardeşlerimize teşekkür ederiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER