Depremzede çocuklar, sosyal ve sportif faaliyetlerle moral buluyor

Gölbaşı Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerden ilçeye gelen çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Depremzede çocuklar, sosyal ve sportif faaliyetlerle moral buluyor

Gölbaşı Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerden ilçeye gelen çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Çocuklar, öğretmenler eşliğinde ebru sanatı, yüz boyama gibi etkinliklerle eğlenirken, yetişkinler için de pilates salonu hazırlandı.

Gölbaşı Gençlik ve Spor Müdürü Özden Şimşek öncülüğünden düzenlenen etkinlikler kapsamında, Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler basketbol takımı oyuncuları depremzede çocuklarını ziyaret etti. Oyuncular, hediyeler verdikleri çocuklarla çeşitli oyunlar oynadı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler basketbol takımı oyuncularından Shane Marqui Gibson “Burada yaşayan büyük depremin ve trajedinin farkındayız. Burada kalan çocuklara hem destek hem de moral vermek için geldik. Burada ki öğrenciler bizim maçlarımıza geliyor. Şimdi bu zor zamanlarında bizde onlara destek olmak için geldik” dedi.  

Kahramanmaraş’tan gelen depremzede okul öncesi öğretmeni Hayrunnisa Aydın ise “Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde kalıyorum. Burada küçük bir anasınıfı açtık. Bende gönüllü öğretmenlik yapıyorum.  Bize burayı hazırlayan Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüdür. Çocuklarla sürekli ilgileniyorlar. Onlara çeşitli aktiviteler hazırlıyorlar. Bir nebze olsun depremin yaralarını kapatıyorlar. Bütün ihtiyaçlarımız karşılanıyor. Herkesten Allah razı olsun. Sadece duygusal yönden eksiklerimiz var onun dışında hiçbir eksiğimiz yok” dedi.  

Depremzedelere moral veren Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler basketbol takımı, onlarla fotoğraf çektirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER