Gölbaşı Sanayi Esnafından Depremzedelere Yardım

Tüm Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen deprem sonrası Gölbaşı sanayi esnafı, deprem bölgesinde vatandaşların ihtiyacını karşılamak üzere yardım kampanyası başlattı.

Gölbaşı Sanayi Esnafından Depremzedelere Yardım

Tüm Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen deprem sonrası Gölbaşı sanayi esnafı, deprem bölgesinde vatandaşların ihtiyacını karşılamak üzere yardım kampanyası başlattı.

Gölbaşı Sanayi Kooperatifleri Başkanı Mehmet Aktay, öncülüğünde deprem bölgesi için yardım toplandı.

Başta Kahramanmaraş olmak üzere 10 ili etkileyen felaket sonrası Gölbaşı’ndan yardımları sürerken bir yardım kampanyası da Gölbaşı sanayi esnaflarından geldi. Başlatılan kampanya ile sanayi esnafı nakit destek verdi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Gölbaşı Sanayi Kooperatifleri Başkanı Mehmet Aktay “Sevgili Dostlarım bugün Gölbaşı sanayi esnafımızdan Deprem bölgesine ulaştırılmak üzere nakdi yardım topladık verenlerden Allah razı olsun çoğu esnafımızda bu görevi başka yardım kuruluşlarına yardımlarını yapmış. Burada şu örnekleri vermek istedim esnaf kardeşimizin dükkanında çalışan bir Afgan kardeşimiz ustasından haftalığının bir kısmını bize vermesini söyledi duygulandık tatbiki bir diğer çırağımızda arkamızdan koşarak ustam şunu da benim için alın dedi demek ki bizi biz yapan insanlıkmış insanın nereli olması yaşı kaç olması önemli değilmiş acı aynı acıymış. Allah bir daha ülkemize ve tüm Dünya coğrafyasına böyle acılar yaşatmasın” dedi.

Gölbaşı sanayi esnafı, deprem bölgesinde vatandaşların ihtiyacını karşılamak üzere topladığı yardım Gölbaşı Sanayi Kooperatifleri Başkanı Mehmet Aktay tarafından Gölbaşı Kaymakamlığı hesabına yatırılacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER