ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DEPREMZEDELER İÇİN “ANFA ALTINPARK GİYİM MAĞAZASI”NI AÇIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkente gelen depremzedelerin her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri “ANFA Altınpark Giyim Mağazası”nı açıyor. TC kimlik numaraları ve ikametgâh kontrolü ile mağazadan talepte bulunan depremzedelere ihtiyaçları olan ürünler verilecek. Ayrıca kıyafet, oyuncak ve battaniye yardımında bulunmak isteyen vatandaşlar için 4 merkezde sıfır ürünler alınmaya devam edecek.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DEPREMZEDELER İÇİN “ANFA ALTINPARK GİYİM MAĞAZASI”NI AÇIYOR

Tüm Türkiye’yi yasa boğan deprem sonrası Ankara Büyükşehir Belediyesi tüm birimlerini seferber etti.

Bir yandan çok sayıda personel ve araçla deprem bölgesindeki yaraları sarmaya çalışan Büyükşehir Belediyesi bir yandan da Başkent’e gelen depremzedelerin barınma, kıyafet gibi ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

TC KİMLİK VE İKAMETGÂH KONTROLÜ YAPILACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ANFA Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan fuar alanında “ANFA Altınpark Giyim Mağazası”nı depremzede vatandaşların hizmetine açılıyor. 15 Şubat Çarşamba gününden itibaren talepte bulunan depremzedeler; TC kimlik numaraları ve ikametgâh kontrolü sonrasında ihtiyacı olan ürünleri buradan temin edebilecek.

4 NOKTADA YARDIMLAR TOPLANMAYA DEVAM EDECEK

Kıyafet, oyuncak ve battaniye gibi pek çok ürünün yer aldığı mağaza için ise Arcadium AVM önü, Keçiören Meydanı, Ayrancı Pazarı ve Göksu AVM önü olmak üzere toplamda 4 noktadan sıfır ürünlerin toplanma işlemine devam edilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER